Staňte sa partnerom

Adaptívne zabezpečenie pre SOC tímy, orchestrácia, automatizácia a reakcia

/ Prednáška
Stále viac sa vyvíjajúce prostredie hrozieb a ich komplexnosť vytvárajú prekážky pre bezpečnostné SOC tímy a potenciálne nechávajú organizácie vystavené útokom. Mnoho organizácií nasadilo dedikované riešenia, ale zvýšená zložitosť zabezpečenia prispieva k mnohým problémom. SOC tímy musia čeliť príliš veľkému počtu riešení, príliš veľkému počtu upozornení na prešetrenie a to manuálnym procesom, ktoré spomaľujú časy odozvy, a nedostatku vyškoleného personálu na zvládnutie rozširujúceho sa pracovného zaťaženia.

Tento nátlak môže zmierniť pridanie funkcií orchestrácie, automatizácie a odozvy (SOAR) do bezpečnostnej architektúry.
SOAR je určený pre SOC tímy, aby efektívne reagovali na neustále sa zvyšujúci prílev varovaní, opakujúcich sa manuálnych procesov a nedostatku zdrojov.
Táto patentovaná a prispôsobiteľná platforma Security operácií poskytuje automatizované príručky (playbooks) a hodnotenie incidentov a nápravu v reálnom čase pre podniky s cieľom identifikovať, brániť a čeliť útokom.

Videozáznam

Peter Kočík

Fortinet
Peter Kočík pôsobí v spolocnosti Fortinet ako Systems Engineer pre CEE región. Jeho FortiHistory sa začala písať v roku 2007, kedy budoval managed security services vo firme Slovanet. Bol jedným z prvých evanielizátorov Fortinet technológií na Slovensku. V oblasti bezpečnosti sa pohybuje už viac ako 10 rokov a jeho široké implementačné a presales znalosti oceňujú mnohí zákazníci aj partneri.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies