Staňte sa partnerom

Staňte sa partnerom ITAPA

Zaraďte sa medzi najúspešnejších. Stretnite sa s naším tímom, ktorý pripraví ponuku presne podľa vašich potrieb.

Chcem sa stretnúť

* Povinné polia

Aké benefity ponúkame?

Staňte sa partnerom ITAPA podujatí - najväčších technologických konferencií na Slovensku, získajte tak prístup k relevantnej sieti vašich budúcich potenciálnych partnerov a úspešne odprezentujte vašu expertízu. Ako partner ITAPA budete profitovať nielen počas konferencie, ale aj predtým, čiže celoročne.

150+ aktívnych leadov

Získajte relevantné leady. Ako náš partner budete mať prístup ku kontaktom firiem, ktoré na našich podujatiach participujú ako návštevníci, partneri, či vystupujúci. Rozšírenie vašej obchodnej siete nebolo nikdy jednoduchšie a efektívnejšie.

800+ priamych účastníkov

Zasiahnite priamo vaše cieľové publikum. Návštevníci našich podujatí sú 60 % top manažéri, 30 % špecialisti, ďalej investori, startup-isti, inovátori a nadšenci digitálnych riešení. Na jednom mieste získate jedinečnú príležitosť osloviť vašu cieľovú skupinu.

1000+ mediálny zásah

Zahviezdite medzi prvými. Podeľte sa o príbeh vašej značky s publikom a novinármi z popredných médií, ktorí budú šíriť vaše posolstvo ďalej. Ako náš partner budete súčasťou reklamnej kampane ITAPA, čo vám prinesie garantovanú vizibilitu v médiách.

Ďalšie benefity

Investujte efektívne

Najefektívnejšia reklama. Budete vedieť koľko účastníkov si vypočulo a videlo vašu prezentáciu. Naši zlatí partneri investujú v priemere 8 EUR na jedného účastníka konferencie, čo je v porovnaní s iným typom reklamy efektívnejšia a lacnejšia investícia s presným cielením.

VIP room

Budujte silné partnerstvá. Nadviazať nové partnerstvá bude pre vás jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Nájdite ľudí, ktorí sú spojení s vašim odvetvím, začnite konverzáciu s budúcim obchodným partnerom, či vyhľadajte ďalšieho zamestnanca. Vybudujte si nové partnerstvá založené na pevných základoch.

Networking & eventy

Rozširujte vašu kontaktnú sieť. Naše podujatia sú navrhnuté tak, aby ponúkali bezkonkurenčné možnosti networkingu. Zoznámte sa s návštevníkmi bližšie v uvoľnenejšej atmosfére kaviarenského štýlu počas našich OPEN TALK eventov.

Itapa podujatia

ITAPA podujatia (informačné technológie a verejná správa) sú od roku 2002 najznámejšími a najväčšími podujatiami na Slovensku, ktoré sa zaoberajú digitalizáciou verejnej správy (eGovernmentom). Zriaďovateľom ITAPA podujatí je občianske združenie APEL.

Pri našej prvej účasti na ITAPA sme boli príjemne prekvapení úrovňou organizácie, zostavením tém konferencie a možnosťami networkingu počas celej akcie. S podobne odborným štandardom sa stretávame prevažne v zahraničí a sme radi, že aj slovenská konferencia má svetovú úroveň.

Resco.net
Nastavenie súborov cookies