Staňte sa partnerom

DISKUSIA

/ Prednáška

Miriam Lapuníková

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta
Miriam Lapuníková je riaditeľka Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica. Vo Fakultnej nemocnici pracuje od roku 2005, kedy začínala ako referent oddelenia ekonomiky. Cez viaceré špecializované ekonomické posty sa vypracovala na pozíciu riaditeľky. Je absolventkou odboru Verejná ekonomika a správa so špecializáciou na Manažment zdravotníctva na Ekonomickej fakulte UMB. Titul MBA získala na Sales manager akadémii v Bratislave. Taktiež pôsobí ako členka predstavenstva Asociácie štátnych nemocníc.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Adam Kozierkiewicz

Európska Investičná Banka, JASPERS
Adam Kozierkiewicz MD., PhD, absolvent Lekárskej fakulty Jagellonskej univerzity v Krakove (1992). postgraduálne školenia a štúdium na Fakulte verejného zdravia na Jagelonskej univerzite, Harvardovej univerzite v Bostone, MA, Semmelweisovej univerzite v Budapešti a na Varšavskej ekonomickej škole (SGH).  Vrokoch 1990-2008 Adam pracoval na Jagellonskej univerzite na lekárskej fakulte ako výskumný pracovník a lektor. V roku 1998 bol vymenovaný za zástupcu riaditeľa a neskôr riaditeľa odboru zdravotníckych informácií na poľskom ministerstve zdravotníctva. Po reštrukturalizácii ministerstva sa stal prvým riaditeľom Centra zdravotníckych informačných systémov, ktorý je zodpovedný za vývoj rôznych projektov so širokým dosahom, ako je systém…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Gerd-Uwe Weller

Kancelária Európskej investičnej banky na Slovensku
He graduated economics at University of Passau in Germany. Previously he worked for the KfW for eight years on numerous positons. Gerd has been working for the European Investment Bank since 2006 in various positions, such as the Loan Officer for Public and Private Sector transactions in Austria and Germany, Head of EIBG Office in Germany and Country Manager for Albania and North-Macedonia. Nowadays he holds the position of the Head of EIBG Office in Slovakia since April 2020.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marcin Jędrychowski

Univerzitná nemocnica Krakow
Marcin Jędrychowski, absolvent Fakulty manažmentu, Krakovská ekonomická univerzita (1998-2002) Marcin pracoval na Jagellonskej univerzite na lekárskej fakulte ako špecialista na projekty EÚ a potom ako vedúci oddelenia projektov EÚ. V roku 2008 sa stal zástupcom kvestora Jagelovskej univerzity v Krakove pre záležitosti Medical College. Na tejto pozícii pracoval do roku 2016. Medzitým (2010 - 2011) bol na príkaz ministra vedy ako finančný riaditeľ zodpovedný za spoluvytváranie poľského Národného vedeckého centra. V roku 2016 sa stal zástupcom rektora pre nové ústredie fakultnej nemocnice. Zodpovedal za spoločnú koordináciu výstavby a vybavenia zariadenia, ako aj za prípravu plánu presťahovania. V roku 2018 sa stal generálnym r…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Henrik Schødts

laboratórium pre živé bývanie „Nordic Health Lab“
Henrik je generálny riaditeľ  a partner spoločnosti „not box“. V rokoch 2011 až 2020 bol zástupcom výkonného riaditeľa nemocnice a výkonným riaditeľom projektu North Zealand Hospital v Dánsku. Henrik je tiež spoluzakladateľom a predsedom laboratória pre živé bývanie „Nordic Health Lab“ a bol menovaný za budúceho lídra v oblasti zdravotnej starostlivosti, inovácií a technológie v Európe.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies