Staňte sa partnerom

DISKUSIA: Nekonečný príbeh vládneho cloudu

/ Prednáška
DISKUSIA
paneloví spíkri
Martin Blažek, ITAS
Peter Kulich, Slovensko.Digital
Pavol Maliarik, MV SR
Peter Pecserke, HPE
Mikuláš Strelecký, InterWay

VIDEOZÁZNAM


 

Peter Pecserke

HPE
Peter Pecserke pôsobí ako senior Solution Architekt v Hewlett Packard Slovakia. V roku 1994 absolvoval Elektrotechnickú Fakultu STU, odbor automatizácia. Od roku 2006 pracuje na projektoch informačných systémov pre verejnú správu SR. Zameriava sa na komplexné integračné projekty, systémy riadenia vnútornej správy organizácií, manažment kmeňových a referenčných dát a cloudové riešenia pre verejný sektor.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Mikuláš Strelecký

INTERWAY
Pracuje v spoločnosti InterWay na pozícii senior cloud konzultanta. Pomáha spoločnostiam pri tvorbe, návrhu, vývoji, implementácii, testovaní a prevádzke privátneho, verejného a hybridného cloudu. Špecializuje sa najmä na platformy Kubernetes, AWS, Azure a Cloud Foundry.  Počas viac ako 20 ročnej praxe v oblasti IKT spolupracoval na projektoch rozsiahlych informačných systémov pri nasadení middleware, iPaaS, SOA a API  integrácií v komerčnom a verejnom sektore. Ako technický konzultant pracoval aj v spoločnostiach Oracle, BEA Systems a Informix Software.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Pavol Maliarik

Ministerstvo vnútra SR
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Kulich

moderátor
V oblasti e-Governmentu sa pohybuje viac ako desať rokov. Od roku 2018 pôsobil v Slovensko.Digital ako senior odborník na témy ako cloud, verejné obstarávanie a OpenAPI. V rokoch 2021 až 2023 v Slovensko.Digital bol v pozícii výkonného riaditeľa. Aktuálne pôsobí v technologickej spoločnosti Gerulata Technologies, j.s.a. V Slovensko.Digital stále pôsobí ako člen rady.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Sulík

NASES
Vyštudoval softvérový dizajn a programovanie na Fakulte riadenia a velenia Akadémie ozbrojených síl generála M. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši. Má bohaté skúsenosti v bankovom sektore, kde si počas jedenástich rokov prešiel rôznymi pozíciami. Pracoval ako programový analytik, integračný architekt, architekt IT infraštruktúry, bezpečnostný a podnikový architekt a taktiež sa podieľal na vývoji mobilných aplikácií.  Niesol zodpovednosť za výber, implementáciu, integráciu a prevádzku informačných systémov v bankách. Deväť rokov pracoval v konzultačnej spoločnosti Fairdyne, kde spolupracoval na projektoch, ktoré súviseli s riadením IT, riadením podnikov, architektúry IT aplikácií, dátovej architektúry, bankovej stratégie, obchodnej ana…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Tomáš Mydliar

Dell Technologies
Od roku 2014 pôsobí v spoločnosti Dell Technologies na pozícii manažéra pre kľúčových klientov s dôrazom na digitálnu a IT transformáciu v prostredí verejnej správy. Za svoj kariérny život pracoval na viacerých pozíciách - manažérskych, obchodných a technických v oblasti informačných technológií a telekomunikácií (EMC, Oracle, Sun Microsystems, Logica, Orange, Gemalto a Astra Mobile), na Slovensku, alebo v zahraničí (Kanada, Rusko a Česká republika). Má skúsenosti s korporáciami, strednými podnikmi aj start-up spoločnosťami. Pevne verí v ľudský progres, sebadisciplínu a koncept "kaizen".
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Blažek

Microsoft
Aktuálne pracuje ako senior executive for the public sector v Microsofte, kde je zodpovedný za strategické a inovačné projekty v rámci digitálnej transformácie verejnej správy na Slovensku. Bývalý riaditeľ retailovej regionálnej siete pobočiek a riaditeľ odboru organizácie a procesného riadenia v Tatra banke, neskôr poradca štátneho tajomníka pre informatizáciu na MIRRI.  Absolvent Ekonomickej univerzity v Bratislave a Podnikovo-hospodárskej fakulty v Košiciach. Nastavoval governance riadenia IT aktivít a projektov, niesol zodpovednosť za zavádzanie procesného riadenia, data quality manažmentu ako aj RPA as a Service. Taktiež viedol viaceré projekty digitálnej transformácie, či už modernizácie a digitalizácie retailového úverovania, a…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies