Staňte sa partnerom

DISKUSIA

/ Prednáška
Diskusia pozvaných hostí:
Vladimír Čavojec, INDRA
Ivo Kovačič, ATOS IT Solutions and Services
Peter Kucer, MIRRI
Roman Tuchyňa, Microsoft Slovakia
Luděk Šafař, Dell Technologies
Viera Uherová, ORACLE

Videozáznam
 

Ivo Kovačič

Atos IT Solutions and Services
Profesionál s praxou viac než 25 rokov v oblasti IT na Slovensku a v zahraničí. Venuje sa riadeniu projektov, konzultačným a implementačným službám pri realizácii IT projektov a ako manažér aj budovaniu realizačných tímov. V centre jeho záujmu stoja nové technológie a postupy v oblasti digitálnej transformácie podnikov, BizDevOps, automatizácie podnikových procesov (RPA), podnikových informačných systémov (ERP, CRM, DMS, integrácia a vývoj softvéru) a ďalšie. V spoločnosti Atos pracuje od roku 2013 a vedie skupinu, ktorá realizuje vývojové, implementačné a realizačné projekty. Vyštudoval na Elektrotechnickej fakulte STU v Bratislave odbor Mikroelektronika. Neskôr ukončil MBA štúdium na University of Warwick.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Kucer

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Dr. Ing. Peter Kucer, MBA bol riaditeľom cloudovej kancelárie na Úrade podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu od 1. marca 2019 so zodpovednosťou za koordináciu poskytovania a používania vládnych cloudových služieb. Je absolventom Žilinskej univerzity, kde v roku 1994 obhájil titul PhD v oblasti adaptívneho riadenia a v roku 2009 získal titul MBA na Univerzite Reading vo Veľkej Británii. Počas svojej viac ako 20 ročnej medzinárodnej profesionálnej kariéry sa venoval informačným technológiam, trendom v informatizácií spoločnosti a priemyslu a od roku 2013 aktívne pôsobí v oblasti cloudu. Je vedúcim niekoľkých pracovných skupín zaoberajúcimi sa vládnym cloudom pri ÚPVII.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Roman Tuchyňa

technologický stratég
Roman Tuchyňa pracuje ako technologický stratég v spoločnosti Microsoft Slovakia, s.r.o., kde má na starosti návrh, nasadzovanie a adopciu moderných a transformačných riešení pre verejnú správu. Pred tým pracoval ako konzultant a architekt na návrh a optimalizáciu IT procesov a podporných nástrojov v spoločnostiach CA Technologies, HP, S&T Slovensko.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Vladimír Čavojec

INDRA Slovakia
V spoločnosti INDRA Slovakia, a.s. pôsobí na pozícií Sales Manager od júna 2019, zároveň je aj členom jej dozornej rady. Okrem zodpovednosti za tradičný trh utilitných a energetických podnikov, svoje obchodné aktivity smeruje predovšetkým do rozvoja nových trhov štátnej a verejnej správy, ale aj ďalších segmentov komerčných zákazníkov. Má viac ako 20 rokov skúseností v nadnárodných korporáciách a viacero úspešných projektov. Predtým predával komplexné projekty a služby s pridanou hodnotou pre zákazníkov štátnej a verejnej správy v spoločnosti IBM, zákazníkom z finančného segmentu sa venoval v spoločnosti HP a širšiemu spektru zákazníkov predával podnikové riešenia v spoločnosti SAP.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Luděk Šafář

SAS
Luděk pracuje v SAS Institute, kde vedie presales tím Customer Advisory pre strednú Európu (V4). V IT prostredí sa pohybuje už vyše 15 rokov a vďaka tomu je schpopný sa čoraz viac priblížiť biznis výzvam klienta. V súčasnosti sa snaží nájsť a naplniť očakávania klientov SAS, aby mohli profitovať z dátovej analytiky. Jeho #curiosityforver smeruje k obchodnej hodnote digitálnej transformácie, ktorá sa sústreďuje na rozhodnutia založené na údajoch, AI, Big Data a IoT.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Viera Uherová

Oracle Slovensko
Generálna riaditeľka Oracle Slovensko, ktorá sa v rámci svojej kariéry pohybuje už viac ako 20 rokov. Bola na rôznych riadiacich postoch vo viacerých slovenských a medzinárodných IT spoločnostiach, ktoré sa zaoberajú dodávaním projektov v sektoroch verejnej správy a oblasťami telekomunikácií, bankovníctva, zdravotníctva, dopravy a utilít. Pod jej vedením boli dodávané komplexné informačné a komunikačné systémy zákazníkom na Slovensku, v Čechách, Poľsku, Rumunsku, Maďarsku, Rakúsku a Holandsku. Pôsobila aj ako oficiálny odborný hodnotiteľ žiadostí o nenávratný finančný príspevok v rámci OPII Prioritnej osi 7 - Informačná spoločnosť pre Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR a Ministerstvo financií SR. Jej špecializáci…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies