Staňte sa partnerom

Národný projekt Digitálna galéria

/ Prednáška
Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
Spoznáte nielen mbohatstvo Digitálnej galérie po obsahovej stránke, ale tiež pozitíva a negatíva projektu realizovaného v takmer v 20 slovenských galériách. Prednáška predostrí tiež vízie a plány Digitálnej galérie do blízkej budúcnosti. 


Príspevok v krátkosti predstaví projekt Digitálna galéria, ktorého obsahom je digitalizácia výtvarného umenia zo zbierok 18 galérií na Slovensku, jeho takmer 4-ročnú realizáciu, silné aj slabé stránky, dosiahnuté výsledky a plány do budúcna.





 

Mária Bohumelová

Slovenská národná galéria
Magisterský titul získala na Pedagogickej fakulte UK, následne si akademickú kariéru obohatila o titul MBA na City Universtiy of Seattle v Bratislave. Vďaka nemu získala manažérske vzdelanie, ktoré jej bolo nápomocné pri práci, či už na spomínanej univerzite kde pracovala ako riaditeľka kancelária viceprezidenta pre strednú a východnú Európu a mala okrem iného na starosti rôzne projekty, alebo v Deloitte Tax, k.s., ale aj pri práci v Slovenskej pošte kde dva roky pracovala na odbore stratégie. Keďže vďaka Fulbright štipendiu absolvovala rok štúdia v USA v odbore Arts Management a umenie ju sprevádza celý život, práca v Slovenskej národnej galérii je jej vysnenou kariérou. Od novembra 2010 pôsobí ako riaditeľka úseku výskumu a rozvoja a z…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies