Staňte sa partnerom

Moderné spôsoby ochrany infraštruktúry a ako z nich vyťažiť čo najviac

/ Prednáška
V dnešnej dobe kedy už nestačí klasická ochrana v podobe antivírusu, je potrebne nasadzovať aj moderné riešenia na odhaľovanie hrozieb ako je napríklad EDR/XDR. To však prináša nové výzvy v podobe znalostí, ktoré musia byť obsiahnuté na strane tých čo sa chcú úspešne brániť aktuálnym hrozbám. Spoločne si preto ukážeme ako vie ESET prispieť technologicky, ako aj v podobe ľudského kapitálu a know-how.

ONDREJ KRAJČ, ESET: "Iba ucelené riešenia digitálnej bezpečnosti dnes dokážu eliminovať rôznorodé hrozby a nedostatok odborníkov vo firmách."

VIDEOZÁZNAM

Ondrej Krajč

ESET
Ondrej Krajč vyštudoval na Slovenskej Technickej Univerzite v Bratislave, kde sa hlavne zaoberal návrhom metropolitných optických sietí a dopredným zabezpečením dát. Predtým, než nastúpil do spoločnosti ESET v roku 2008 ako Technical Support Engineer, prešiel viacerými pozíciami, medzi ktoré patrila napríklad projektantská činnosť a administrácia sieťových prostredí rôznych firiem. V ESET bol zodpovedný za implementácie a optimalizáciu antivírusového riešenia pre veľkých zákazníkov. Aktuálne sa už viac ako 15 rokov venuje IT bezpečnosti a pracuje na pozícii Senior Technical Pre-Sales Representative. Jeho hlavnou náplňou práce je konzultačné poradenstvo pri veľkých implementáciách bezpečnostných produktov ESET v segmente enterprise, ako a…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies