Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Kybernetická bezpečnosť"

/ Prednáška
PETR DIVIŠ, DELL TECHNOLOGIES: "Riešenia ochrany údajov – Ako pripraviť vašu spoločnosť na obnovu po úspešnom útoku ransomware. Zameriame sa na povinné kroky, ktoré pomôžu spoločnosti v primeranom čase sa zotaviť.“

ANDREJ ALEKSIEV, TUFIN: "Ignorovaním bezpečnostných rizík si koledujeme o ekonomické straty v astronomických hodnotách a vytvárame Slovensku kybernetický dlh."

Petr Diviš, Dell Technologies
Diana Legdanová, Security Governance expert
Daniel Chromek, Chief Information Security Officer
Anton Horváth, audítor kybernetickej bezpečnosti
Andrej Aleksiev, TUFIN

VIDEOZÁZNAM

Andrej Aleksiev

Kreston Slovakia
Andrej Aleksiev je partnerom poradenskej skupiny Kreston Slovakia, v ktorej riadi oddelenie technológií a kybernetickej bezpečnosti. Po absolvovaní vysokej školy v Taliansku a doktorandského štúdia v Rusku sa vrátil naspäť domov na Slovensko, kde sa venuje informačným technológiám už vyše 13 rokov. Je ženatý, má 2 deti a okrem iného sa rád venuje etickému hackovaniu a využívaniu najmodernejších technológii v boji proti kybernetickým útokom. Ako filantrop podporuje aj aktivity mimo svoju profesiu, ako napríklad postavenie bronzovej sochy Bratislavského velikána W. Kempelena v životnej veľkosti v Bratislave.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Diana Legdanová

Security Governance expert
Diana Legdanová je absolventom Ekonomickej univerzity v Bratislave, Podnikohospodárskej fakulty Košiciach, odbor Manažment. Pracovnú kariéru začala v roku 2003 v spoločnosti Východoslovenská energetika ako odborný asistent Predstavenstva. Od roku 2004 pracovala v spoločnosti ako vedúca odboru Personálny rozvoj, zodpovedná za výberové konania a  rozvoj zamestnancov. V tejto pozícii získala v roku 2007 Slovenskú cenu HR Gold v kategórii Personálne projekty za inovatívny prístup v oblasti adaptácie nových zamestnancov. V roku 2010 rozšírila oblasť svojej zodpovednosti o agendu BOZP a manažment kvality. V roku 2012, po vzniku samostatného útvaru zodpovedného za bezpečnosť (Security), zmenila svoje doterajšie pôsobenie v HR a stala sa vedú…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Anton Horváth

Gordias, s.r.o.
Oblasti informačnej a kybernetickej bezpečnosti sa profesne venuje už viac ako 17 rokov. Ako senior konzultant v spoločnosti Gordias sa za ten čas podieľal na riešení bezpečnosti mnohých organizácií a informačných systémov, okrem iného z pohľadu ochrany osobných údajov, riadenia bezpečnosti, auditu bezpečnosti či analýzy a riadenia rizík. Externe pôsobí ako audítor kybernetickej bezpečnosti a lektor v Kompetenčnom a certifikačnom centre kybernetickej bezpečnosti a ako externý expert pri akreditácii certifikačných orgánov v oblasti informačnej a kybernetickej bezpečnosti pre Slovenskú národnú akreditačnú službu. Vyštudoval informatiku na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Daniel Chromek

CISO
Moje skúsenosti s riadením informačnej bezpečnosti z pozície manažéra aj dodávateľa ma stavajú do pozície vhodného kandidáta na pozíciu CISO. Na mojich predchádzajúcich pozíciách som vyrástol z bezpečnostného konzultanta na manažérsku úroveň a vybudoval som tím internej bezpečnosti v ESET od bodu nula s primárnym zameraním na podporu podnikania, znižovanie bezpečnostných rizík a dodržiavanie predpisov. Mojou silnou stránkou je komunikácia, budovanie väzieb v rámci organizácie a asertívne vyjednávanie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Petr Diviš

DELL Technologies
Pracuje u společnosti Dell Technologies v divizi Data Protection Solutions více než 12 let. Celkově pracuje v IT dodavatelském řetězci déle než 28 let na technických a technicko-obchodních pozicích. V Dell Technologies má na starosti daná řešení v regionu České Republiky, Slovenska a Maďarska.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies