Staňte sa partnerom

DISKUSIA

/ Prednáška
Diskusia pozvaných hostí:
Michal Bróska, PosAm
Dagmar Ceľuchová Bošanská, Futuristiq
Filip Kadeřábek, Asseco Central Europe
Viliam Kall, Veľký Šariš
Miroslav Kulla, Východoslovenská energetika
Malvína Melkovičová, Resco

Videozáznam
 

Dagmar Ceľuchová Bošanská

Alistiq
Dagmar Ceľuchová Bošanská je zakladateľkou spoločností Alistiq a občianskeho združenia Futuristiq. Je expertkou na inovácie a digitálnu transformáciu s dlhoročnými skúsenosťami. V dátovej ére pomáha štátom a mestám prichádzať s novými riešeniami a pridanou hodnotou pre občanov a podnikateľov. Vyštudovala informačné technológie, mobilné komunikácie a štatistické spracovanie signálov na Viedenskej technickej univerzite, kde pôsobila aj vo vedeckom tíme na vývoji simulátorov technológií pre bezdrôtové siete štvrtej generácie. Vo firme Frequentis bola zodpovedná za bezpečnosť a správnu implementáciu prvého systému pre manažment leteckej dopravy založeného na hlase prostredníctvom IP protokolu (roky 2008 až 2010). Počas práce v spoločnosti Ar…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Malvína Mária Melkovičová

Resco
V Rescu pracujem vyše roka a venujem sa predovšetkým analýze a zjednodušeniu pracovných procesov v samosprávach pri zavedení systému Lepšia obec. Snažím sa prinášať nápady na inovácie a zmeny pre systém a samosprávy. Medzi moje úlohy patrí konfigurácie riešenia Lepšia obec podľa potrieb jednotlivých samospráv a udržiavanie systému v jednotlivých mestách. Taktiež sa starám o občiansku aplikáciu Lepšia obec a o to, aby v komunikácii medzi občanom a samosprávou všetko fungovalo tak, ako má.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Bróska

PosAm
Michal pracuje od roku 2009 v PosAm. Pôsobil viac ako 10 rokov v oblasti prevádzky a outsourcingu IT na Slovensku, v Nemecku a v Švajčiarsku. Od roku 2013 zodpovedá za produktový rozvoj smart parkingovej platformy ParkDots a gps monitoringu vozidiel Commander. Je absolventom Ludwig-Maximilians-Universität v Mníchove.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Miroslav Kulla

Východoslovenská energetika
Miroslav Kulla ukončil svoje vysokoškolské štúdiá titulom Master of Business Administration (MBA) na Paris Business School vo Francúzsku. Predtým úspešne absolvoval Fakultu manažmentu na Univerzite Komenského v Bratislave. V Skupine VSE Holding pôsobí od roku 2005. Miroslav Kulla je obchodným riaditeľom spoločnosti Východoslovenská energetika a konateľom spoločnosti innogy Slovensko. Zodpovedá za nákup a predaj elektriny a zemného plynu, za investície do inovácií a nových technológií, ako aj za presadzovanie komplexných energetických a produktových riešení pre zákazníkov.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Filip Kadeřábek

Asseco Central Europe
Filip Kadeřábek vyštudoval geodéziu na VUT v Brne a odbor geoinformatiky a kartografie na Masarykovej univerzite. Kariéru začal v spoločnosti Berit ako konzultant GIS a analytik, okrem iného na projekte informačného systému katastra nehnuteľností pre ČÚZK. Pokračoval ako projektový manažér implementáciou komplexných informačných systémov pre utility v Logice. V roku 2005 využil svoje skúsenosti z informačných systémov pre utility a spoluzaložil poradenskú spoločnosť SAPCON. Zo spoločnosti odišiel v roku 2011 po akvizícii spoločnosťou itelligence a potom strávil niekoľko rokov vedením projektov prevažne na Balkáne. V roku 2015 znovu nastúpil do spoločnosti Berit, ktorá je v súčasnosti súčasťou Asseco Central Europe, kde od roku 2020 pôsob…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Viliam Kall

Veľký Šariš
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies