Staňte sa partnerom

Diskusia

/ Diskusia

Vladimír Bužek

Slovenská akadémia vied
Prof. Dr. Vladimír Bužek, DrSc promoval na Moskovskej štátnej univerzite (MSc v roku 1982 a PhD v roku 1985). Oblasti jeho výskumu sú predovšetkým teoretická kvantová optika a kvantové informačné vedy. Je známy vďaka svojej práci na rekonštrukcii kvantových stavov a procesov z nekompletných experimentálnych údajov, programovateľných kvantových procesorov, kvantového klonovania, nových algoritmov pre zdieľanie kvantových tajomstiev a kvantových hlasovacích protokolov. Doteraz publikoval viac ako 230 vedeckých prác a 15 kapitol v knihách citovaných vo vedeckej literatúre viac ako 12 000 krát. Pracuje na Fyzikálnom ústave Slovenskej akadémie vied. Bol hosťujúcim profesorom na mnohých akademických inštitúciach, vrátane Imperial College, Lond…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Matej Stuška

O2 Slovakia
Je absolventom Ekonomickej univerzity v Bratislave v odbore medzinárodné podnikanie. Od roku 2004 pôsobil v Americkej obchodnej komore v SR, od roku 2007 v spoločnosti U.S. Steel Košice, s.r.o. a od roku 2015 v O2 Slovakia, s.r.o. ako manažér pre verejné záležitosti. Počas celej pracovnej kariéry sa venuje regulačným témam na národnej a európskej úrovni s vplyvom na konkrétne sektory ekonomiky SR a manažuje vzťahy a komunikáciu súkromnej sféry s verejnou správou na všetkých jej úrovniach. Je členom predsedníctva Fóra pre komunikačné technológie v SR, členom Správnej rady Slovensko.Digital a členom podvýboru pre digitálnu ekonomiku Republikovej únie zamestnávateľov.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Róbert Gálik

Atos IT Solutions and Services
Vyštudoval Fakultu manažmentu a marketingu na Žilinskej univerzite. V londýnskej The Open University získal titul MBA. Do IT spoločnosti Atos IT Solutions and Services s.r.o. prišiel na pozíciu generálneho riaditeľa zo Slovenskej pošty v roku 2019, kde pôsobil od roku 2012 na pozícií podpredsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa. V minulosti pracoval v rôznych riadiacich a manažérskych pozíciách v súkromnom bankovom, IT či poisťovníckom sektore. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Matej Michalko

Decent
Matej Michalko je priekopníkom blockchainu s viac ako 8 ročnými skúsenosťami s Bitcoinom, blockchainom a kryptomenami. Matej je zakladateľom a generálnym riaditeľom spoločnosti DECENT. Založil ALAX a usporiadal prvú čínsku medzinárodnú bitcoinovú konferenciu. Ako obhajca blockchainu hostil, hovoril a viedol mnoho konferencií, napríklad BitcoinExpo 2013, BTC2B, BitcoinExpo 2014, BitcoinExpo 2015 a ďalšie. Matej založil prvú agentúru pre bitcoinový marketing na svete. Založil tiež prvú poradenskú firmu v oblasti e-hier pre kryptomeny a pôsobil ako konzultant ostrova Man. Forbes Slovakia ho ocenila ako jedného z 30 najtalentovanejších ľudí do 30 rokov na základe jeho úspechu pri budovaní DECENT a DCore.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Juraj Pavlovič

Tachyum
Juraj začal svoju kariéru v NASA v Houstone (Johnson Space Center) vo výskume software. Potom pracoval v Silicon Valley pre Hewlett-Packard v rôznych riadiacich pozíciách v oblasti zavedenia výroby a v software aplikáciách. Juraj riadil celosvetovú prípravu aplikácií pre HP servery a neskôr riadil zavedenie nových produktov pre EMEA. Juraj je občanom USA, narodil sa na Slovensku a študoval v Spojených Štátoch na University of Texas, v Austine. Je držiteľom MBA v odbore Informačných Systémov a ma Bachelors a Masters Diplomy v odbore Computer Science z University of Texas v Austine.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Gabriel Galgóci

Americká obchodná komora na Slovensku, Centrum pre umelú inteligenciu (CUI)
Viac ako dve dekády pôsobí v nadnárodnej spoločnosti AT&T, ktorá na Slovensku prevádzkuje jedno z najväčších centier zdieľaných služieb a od roku 2008 stojí na čele slovenskej pobočky ako country manažér. Je predsedom organizácie Business Service Center Forum (BSCF), ktorá združuje a zastupuje tri desiatky servisných a outsourcingových centier na Slovensku. BSCF je súčasťou Americkej obchodnej komory v SR (AmCham Slovakia). Je tiež predsedom správnej rady Centra pre umelú inteligenciu – CUI, nezávislého záujmového združenia právnických osôb, ktorého ambíciou je rozvíjať excelenciu a spájať expertov a záujemcov o umelú inteligenciu. Vyštudoval Slovenskú technickú univerzitu v Bratislave.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michaela Kollárová

Ministerstvo obrany Slovenskej republiky
Na ministerstve sa jej podarilo vybudovať silný odborný tím, ktorý zvláda kľúčovú úlohu, ktorou je identifikovanie vhodných investícií, potrebných pre udržanie stavu a rozvoj hospodárskej a sociálnej infraštruktúry Ministerstva obrany Slovenskej republiky, vrátane nastavenia modelov financovania. Získané skúsenosti, z predchádzajúcich 18 rokov pôsobenia v riadiacich pozíciách verejnej i štátnej správy, predovšetkým prácou na investičných a rozvojových projektoch financovaných aj z mimorozpočtových zdrojov, zúročuje aj v rámci koordinácie plánovania investícií a financovania projektov - nielen na útvaroch rezortu obrany, ale aj u jeho podriadených organizácií, ktoré majú vo svojej pôsobnosti rôzne oblasti - inovácie, školstvo, zdravotn…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Adrian Vyčítal

Slovak Global Network
Adrian Vyčítal je úspešný podnikateľ s viac ako 20-ročnými skúsenosťami v oblasti rozvoja a financovania projektov obnoviteľných zdrojov, energetiky a infraštruktúry. Je spoluzakladateľom a partnerom investičnej spoločnosti IPM Group. Adrian sa aktívne podieľa na tvorbe a podpore výskumného a inovatívneho ekosystému na Slovensku, ale aj v celom regióne strednej a východnej Európy. Je členom predstavenstva spoločnosti Tachyum. Podieľal sa na vzniku a rozvoji spoločností ako InoBat, InoCloud, IPM Chirana a ďalších technologických firiem. V minulosti spoluzakladal spoločnosť SynCo Group. Zároveň pôsobil v exekutíve poradenskej spoločnosti IMPAC so sídlom v USA. Okrem súkromného sektora sa Adrian aktívne angažuje v rámci viacerých neziskovýc…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies