Staňte sa partnerom

Riadenie miest, ako ho poznáme, sa zmení. Dáta v kontexte nahradia intuíciu

/
Pojem smart city býva častokrát veľkým strašiakom všetkých zainteresovaných ľudí. Z nášho pohľadu sa však nejedná o nič nové a v podstate ani o nič revolučné – spoločnosť len dala názov myšlienkam, ktoré ju stále častejšie napadli v súvislosti s rozmachom moderných technológií a komunikačných prostriedkov v mestách.
Invipo je pružná a otvorená platforma pre integráciu technológií, systémov a služieb v mestách a na cestách. Nezáleží na tom, ako veľký projekt je treba riadiť. Invipo prepája dáta z rôznych technológií a systémov v jeden celok, ponúka tak prehľadné sledovanie výstupov a efektívne riadenie smart projektov.
Ako súčasť veľkého ITS projektu v meste Izmir, treťom najväčšom meste Turecka s populáciou cez 4-milióny obyvateľov, naša platforma Invipo monitoruje a kontroluje viac ako 4000 inteligentných zariadení v meste.

Videozáznam
 

Martin Noskovič

ALAM
Martin Noskovič v minulosti zastával pozície v oblasti korporátnej komunikácie spoločností Siemens a Microsoft. V súčasnosti sa venuje problematike riadenia inteligentných miest. Na Slovensku zodpovedá za technologickú evanjelizáciu a nasadzovanie platformy Invipo. Invipo umožňuje riadiť mestá na základe integrácie dát, koncentrovaných na jedno miesto z jeho pripojených technológií, zariadení a systémov.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies