Staňte sa partnerom

Inteligentný materiál a jeho využitie v praxi

/ Prednáška
Keynote prezentácia sa sústredí na dva inovatívne projekty:

- Cityzen Sciences, ktorého cieľom je vytvoriť nové technológie textilného vlákna, ktoré bude obsahovať elektronické senzory inteligentnej látky (Smart Fabric).  Cityzen Sciences sa týka troch oblastí: športu, wellnessu a zdravia. Tričká verejne predstavené spoločnosťou získali ocenenie na poslednej výstave CES v Las Vegas.
- Cityzen Data, ktoré poskytne služby zákazníkom. Cityzen Data bol pôvodne navrhnutý na správu dát, ktoré prichádzaju z technológie inteligentnej látky, vytvorenej sesterskou spoločnosťou Cityzen Sciences. Teraz je možné použiť Cityzen Data pre mestá, spoločnosti a užívateľov sveta senzorov a prepojených procesov.

Sylviane Toporkoff

Global Forum
Toporkoff je nielen odborníčkou na Research & Consulting v Európe, USA a na celom svete v oblasti informačnej spoločnosti a public policy, ale špecializuje sa aj na ekonomické a strategické medzinárodné partnerstvá pre priemysel a miestne samosprávy, regulácie telekomunikačného priemyselu a na spropagovanie eBusiness a eDemokracie. Doktorka je naviac expertom UNESCO pre sub-komisiu "Communication New Technologies and Socio-Cultural stakes" a držiteľom ocenenia "Chevalier légie cti". Doktorka Toporkoff je hlavným organizátorom mnohých medzinárodných fór ohľadom formovania budúcnosti prostredníctvom nových informačných a komunikačných technológií, ktorých pravidelnými účastníkmi sú top manažéri medzinárodných spoločností, organizácií…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies