Staňte sa partnerom

Predstavenie 2FA riešenia ESET Secure Authentication

/ Prednáška
Prečo by vám prednáška nemala uniknúť
Spolu si predstavíme ultra silné a super jednoduché riešenie, ktoré vám pomôže „zabiť viac múch jednou ranou“ - ESET Secure Authentication.


Anotácia:  
ESET ako nadnárodná bezpečnostná firma sa v poslednom období intenzívne venuje aj vývoju riešení nesúvisiacich priamo s antivírusovou ochranou. Tieto riešenia však spadajú pod hlavičku širšieho vnímania bezpečnosti ako takej a majú za úlohu sťažiť útočníkom vo virtuálnom svete ich prácu.. Zle zvolené heslá, zapisovanie si na papier, používanie jedného hesla na všetky prístupy a mnohé iné, sú problémy s ktorými zápasí asi každá organizácia. Medzi produkty výrazne prispievajúce k riešeniu práve spomenutých problémov a následným neoprávneným prístupom do siete patrí aj ESET Secure Authentication.




 

Ondrej Krajč

ESET
Vyštudoval na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, kde sa zaoberal návrhom metropolitnej optickej siete a dopredným zabezpečením dát. Do spoločnosti ESET nastúpil v roku 2008 ako technical support engineer, zodpovedný za implementácie a optimalizáciu antivírusového riešenia pre veľkých zákazníkov. Momentálne pracuje na pozícii technical pre-sales representative. Jeho hlavnou náplňou je publikačná a prezentačná činnosť, ako aj konzultačné poradenstvo pri veľkých implementáciách bezpečnostných produktov ESET.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies