Staňte sa partnerom

Nové prístupy riešenia bezpečnosti pre eGovernment

/ Prednáška
V prezentácii budú predstavené IT aspekty vnútornej bezpenosti štátu ako sú ochrana hraníc, vízový režim, imigrácia, vydávanie pasov, elektronické ID dokumenty s biometrickou identifikáciou a pod. Tieto témy budú doplnené konkrétnymi príkladmi projektov, realizovaných Siemensom z rôznych krajín. Vo3ný pohyb osôb je jedným z najdôležitejších vyjadrení nášho európskeho obianstva. Budú prezentované rôzne novinky, ako napr. Siemens 3D rekonštrukcia, ktoré napomáhajú udržiavaniu bezpenosti v rámci Európskej únie.

Mirko Panev

Mr. Mirko Panev je celosvetovo zodpovedný za oblas bezpenosti a ID riešení v Government competence center spolonosti Siemens Business Services. Viac než 13 rokov získaval skúsenosti z rôznych ID projekov celého sveta. Má rozsiahle obchodné znalosti v procesoch verejnej bezpenosti a riešení, zah-.ajúcich biometriu a mobilnú obchodnú technológiu, ako aj v implementácii rozsiahlych projektov v tejto oblasti.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Radovan Semančík

Business Global Systems, Bratislava, SR
Špecializácia: IT bezpečnosť, Identity Management, Software Architecture Vzdelanie: Fakulta Elektrotechniky a Informatiky Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave, 1993-1997  Bakalárske štúdium, 1997-2000  Inžinierske štúdium Certifikácie: SUN Certified System Administrator, 2000, SUN Cetrified Network Administrator, 2000, Brainbench Perl programming certification, Master skill level, 2000, RSA Certified System Engineer, 2002 Publikácie: Internet Application Security, Written Part of PhD exam, Slovak University of Technology, Bratislava, 2002; Bezpečnostná infraštruktúra novej generácie, PC Revue 2002, 8 (August 2002), pp. 105-107; Čo prinesie PKI?, Komunikácia a e-business na Slovensku 2002, pp. 31; Elektronický…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies