Staňte sa partnerom

Taiwanský národný eHealth program

/ Prednáška
Od zavedenia plne integrovanej ICT infraštruktúry v roku 1995 bola vytvorená sieť, ktorá zahŕňa približne 16 000 nemocníc, kliník, zdravotníckych centier a verejných alebo súkromných zdravotníckych sektorov.
Vďaka tomuto systému - národnému eHealth programu - získalo nielen viacero výhod, ale i potrebnú ochranu dvadsaťtri miliónov občanov Taiwanu.

Prezentácia cast 1 / Presentation part 1 vo formáte .pdf / in .pdf file format

Cynthia Chow

Institute of Information Industry, Taiwan
Cynthia má viac ako dvadsaťročné skúsenosti v rôznych IKT organizáciách a projektoch vo verejnej správe ako aj súkromnom sektore v mnohých krajinách vrátane Kanady, Taiwanu, Japonska, Číny, Svazijska, Burkiny Faso, ostrovného štátu Svätý Tomáš, Nového Zélandu, Chorvátska a Slovinska. V IKT oblasti sa Cynthia špecializuje na organizáciu a obchodno-strategické plánovanie pre verejný sektor a priemysel, eGovernment, eHealth, eTransport, eLearning, prekonávanie digitálnej priepasti, implementácia a projektové plánovanie. Cynthia iniciovala veľa IKT medzinárodných spoluprác a projektov konzultačných služieb a spolupracovala na systémovo-integračných projektoch vo viacerých krajinách. Po úspešnom absolvovaní účtovníctva na National Tai…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies