Staňte sa partnerom

Budovanie elektronických služieb vo verejnej správe - prečo sa niekde darí a inde nie

/ Keynote

Building of electronic services of public administration means one of the declared priorities of development of information society in the Slovak Republic. The Slovak Republic, however, despite this declared priority, still occupies the last places in evaluation within the European Union.

The presentation deals with the most important implemented projects in the field of building electronic services of public administration. He tries to summarize the achieved results as well as causes of subjective and objective successes or failures of those projects.

An independent part is devoted to creation of conditions which would support building of electronic services. Here are solutions designated which can be used properly at efficient building of electronic services of public administration.



Pavol Frič

ITAS
Viceprezident IT Asociácie Slovenska pre eGovernment. V roku 1986 končil vysokoškolské štúdium na Katedre počítačov Elektrotechnickej fakulty SVŠT v Bratislave. Po skončení štúdií ostal pracovať na vysokej škole a v roku 1995 obhájil kandidátsku dizertačnú prácu v oblasti umelej inteligencie. Vybudoval viacero nových predmetov a aktívne prednášal v oblasti umelej inteligencie a softvérového inžinierstva. V roku 1995 sa začal plne venovať práci v spoločnosti DITEC. Pôsobil ako riaditeľ Divízie informačných systémov. V roku 2000 bol menovaný do pozície viceprezidenta pre stratégiu. V tejto pozícii riadi rozvojové projekty spoločnosti a koordinuje súčinnosť dcérskych spoločností. Jeho hlavnými oblasťami záujmu je elektronický obchod, e-go…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies