Staňte sa partnerom

ITAPA OPEN TALK: Kedy sa dožijeme 200 rokov?

/ Prednáška

Martin Smatana

analytik
Martin Smatana študoval v Oxforde a na londýnskej Imerial College, kde bol promovaný v odbore zdravotnícky manažment. Pôsobil v Anglicku ako analytik v štátnom zdravotníckom inštitúte. Počas rokov 2016 až 2020 šéfoval Inštitútu zdravotnej politiky. V súčasnosti sa venuje startapom v oblasti umelej inteligencií a pracuje ako analytik pre GLOBSEC, Svetovú banku, Medzinárodný menový fond a Európsku komisiu. Okrem toho spolupracuje s asociáciou na ochranu práv pacienta, je predsedom dozornej rady VšZP a prednáša zdravotnú ekonomiku na Slovenskej zdravotníckej univerzite. Je autorom viacerých publikácií a členom viacerých pracovných skupín Európskej komisie a OECD.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Andrej Thurzo

Lekárska fakulta Univerzity Komenského, SSRM
Absolvoval Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave, odbor zubné lekárstvo (2006), kde pôsobí na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie a v Centre simulačného a virtuálneho medicínskeho vzdelávania. Je zakladateľom špecializovanej zubnej kliniky Sangre azul, technologickej spoločnosti 3Dent medical a Odbornej spoločnosti pre inovácie v medicíne. Je spoluzakladateľ a prvý prezident Slovenskej spoločnosti pre regeneratívnu medicínu a je nositeľom prestížneho ocenenia ITAPA eGovernament líder z roku 2006. Ako prvý na Slovensku vytvoril a prednášal stereoskopické 3D prednášky pri výučbe medikov v predmete čeľustná ortopédia a uviedol 3D tlač do praxe a vzdelávania medikov všeobecného a zubného lekárstva. V čeľustnej orto…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Lednický

Penta Hospitals International
Peter Lednický je generálnym riaditeľom medzinárodného holdingu Penta Hospitals International, ktorý je najväčším súkromným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe pôsobí v Česku, Poľsku a na Slovensku. Od novembra 2023 vedie aj novú Nemocnicu Bory. V minulosti zastával pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti Unilabs Slovensko. Pred 25 rokmi stál pri zrode spoločnosti Alpha medical, ktorá sa postupne pod jeho vedením stala najväčšou laboratórnou sieťou v strednej a východnej Európe a v roku 2017 sa stala súčasťou medzinárodnej siete Unilabs so sídlom vo Švajčiarsku.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Celec

Lekárska fakulta UK
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Dominika Fričová

Žijem vedu
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies