Staňte sa partnerom

Inovácie SLOVENSKO.SK

/ Prednáška
Na MIRRI pôsobí od roku 2021. V súčasnosti vedie produktový tím, ktorý sa venuje rozvoju platforiem a nástrojov digitálneho ekosystému, ako aj zlepšovaniu komunikácie medzi občanom a štátom. Predtým ako presedlala na produktový manažment, venovala sa organizovaniu B2B veľtrhov, tvorbe marketingových kampaní a dizajnovaniu zákazníckej skúsenosti na veľtrhoch. Na ITAPE povie niečo viac o tom, ako spolu s tímom NASES pristúpili k inováciám na portáli slovensko.sk.

VIDEOZÁZNAM
 

Andrea Ubrežiová

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR
V súčasnosti pracuje ako produktová manažérka v oblasti elektronickej verejnej správy a hľadá riešenia na zlepšenie digitálnych verejných služieb. Predtým pôsobila ako Product owner v spoločnosti Informa Markets, kde podporovala vývoj a budovanie nových obsahových platforiem a zároveň viedla projekty digitálnej migrácie. Predtým, ako sa dostala do produktovej oblasti, organizovala B2B podujatia po celom svete, navrhovala zážitky z podujatí na mieste a viac ako šesť rokov viedla medzinárodné marketingové kampane. Keď má voľný čas, nájdete ju často na turistike so svojím psom, tiež píše na Medium alebo dobrovoľnícky pracuje pre shesharp.co.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Lenka Mitáková

NASES
Lenka Mitáková vyštudovala matematiku na Univerzite Komenského v Bratislave. V rámci svojho pracovného pôsobenia sa venovala najmä projektu DCOM – Dátové centrum obcí a miest, na pozícii biznis analytika pre elektronické služby. V oblasti elektronizácie samosprávy sa zamerala na návrhy a implementáciu viacerých inovácií v agende spracovania miestnych daní a poplatkov. Jej doménou je riešenie procesov v ich komplexnosti a to z pohľadov všetkých aktérov procesu s dôrazom na automatizáciu a proaktívnosť. Od roku 2022 pôsobí v NASES na pozícii biznis analytika a pomáha riešiť najmä otázky z oblasti elektronickej komunikácie medzi občanmi a štátom.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies