Staňte sa partnerom

Moderné a bezpečné siete v dnešnom digitálnom a hybridnom svete

/ Prednáška
MARIÁN PUTTERA, CISCO SYSTEMS SLOVENSKO: "Architektúra siete a zabezpečenia, ktorá bezpečne a efektívne spája používateľov s aplikáciami v novom hybridnom svete."

Digitálny svet a hybridné pracovné prostredie, ktoré aktuálne vytvárame s aplikáciami kdekoľvek a s používateľmi, ktorí chcú k aplikáciám pristupovať odkiaľkovek si vyžaduje nový pohľad na to, ako navrhujeme a riešime siete, ich bezpečnosť a ako sme schopní ich monitorovať a reagovať v prípade hrozieb alebo výpadkov.

VIDEOZÁZNAM

Marián Puttera

Cisco Systems Slovensko
Vyštudoval odbor mikroelektronika na Elektrotechnickej fakulte SVŠT so špecializáciou na Automatizovaný návrh integrovaných obvodov. Do roku 1998 pôsobil ako technicko-prevádzkový riaditeľ DNS v spoločnosti EuroTel. V rokoch 1999 – 2000 riadil pobočku AT&T Global Network Services na Slovensku. Od roku 2000 pôsobí v spoločnosti Cisco Systems Slovakia, veľkú časť svojej profesnej kariéry pôsobil v sektore poskytovateľov telekomunikačných služieb ako Area Sales Manager, od roku 2017 prijal pozíciu Public Sales Leadra a od októbra 2021 sa stal Regional Sales Leader pre Slovensko. Pre zachovanie si pracovnej a životnej rovnováhy, sa Marián venuje športom, rád bicykluje, hrá golf, je vášnivým kuchárom a rád trávi čas s rodinou a priateľmi.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies