Staňte sa partnerom

…na východe vraj nič nie je…

/ Prednáška
… samozrejme neplatilo vtedy a neplatí ani dnes. Predstavíme pilotný projekt nasadenia smart technológii a ich vzájomnej integrácie v Sabinove. A takýchto projektov je prirodzene na východe aj zvyšku Slovenska dosť. A bude ich v blízkej dobe určite viac, vďaka stále konkrétnejším zdrojom z Európskej únie. Na čo si dať pozor, aby sme ich dokázali efektívne využiť pri budovaní inteligentnej infraštruktúry miest a regiónov, aj o tom bude naša prezentácia.

VIDEOZÁZNAM

Martin Noskovič

ALAM
Martin Noskovič v minulosti zastával pozície v oblasti korporátnej komunikácie spoločností Siemens a Microsoft. V súčasnosti sa venuje problematike riadenia inteligentných miest. Na Slovensku zodpovedá za technologickú evanjelizáciu a nasadzovanie platformy Invipo. Invipo umožňuje riadiť mestá na základe integrácie dát, koncentrovaných na jedno miesto z jeho pripojených technológií, zariadení a systémov.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Heliodor Macko

Chcem smart mesto
Heliodor Macko bol zakladateľom spoločnosti Visicom, ktorá vyvíja softvérové riešenia pre obchodných zástupcov v FMCG firmách. Po akvizícii Visicomu americkou spoločnosťou AFS Technologies sa stal riaditeľom prešovskej spoločnosti SEAK. V SEAKu vyrábajú originálnu technológiu pre inteligentné riadenie osvetlenia pre smart cities / smart industry a nabíjačky elektromobilov a darí sa im s nimi presadzovať na medzinárodnom trhu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies