Staňte sa partnerom

EBSI - Európska Blockchainová Infraštruktúra v SR

/ Prednáška
EBSI je innovatívnym projektom europskej komisie, ktorý nam ponúka zaujimavé alternatívy riešenia mnohých problémov e-governmentu na Slovensku. V prezentácii Vám priblížime túto technologickú platformu a jej fungovanie, ako aj príklady jej využitia na riešenie výziev spojených najmä s potrebou integrovať rozne OVM. Vysvetlíme si aj prečo práve EBSI može hrať kľúcovu úlohu pri zmene interakcie občana zo štátom pri riešení rôznych životných situacií.

Technológia blockchain ma potenciál výrazne napomôcť digitalizácii verejnej správy a sprístupniť množstvo e-gov služieb občanom a to jednoducho. Na prezentácií si povieme prečo je využitie technológie blockchain prielomové na príklade digitálneho šanóna a prečo ma blockchain ambíciu stať sa “digitálnou diaľnicou” Slovenského e-governmentu.

VIDEOZÁZNAM
 

 

Lukáš Hatala

DXC Technology
Lukáš Hatala je popularizátor a podporovateľ adopcie moderných digitálnych technologií. Na európskej technologickej scéne je známy ako odborník na IoT, Blockchain a alternatívne spôsoby nasadzovania AI analógovými čipmi.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies