Staňte sa partnerom

Diskusný panel

/ Prednáška
Diskusia pozvaných hostí:
Andrej Bederka, Digitálna Koalícia
Huth Carsten, Checkmarx
Peter Kampa, SOFTEC
Richard Kiškovač, MIRRI
predstaviteľ spoločnosti, SEVITECH
Martin Sulík, NASES

Videozáznam
 

Peter Kampa

Softec Žilina
V oblasti IT pôsobí na rôznych pozíciách viac ako 15 rokov. Od roku 2018 pôsobí ako riaditeľ žilinskej pobočky spoločnosti Softec. V rámci žilinskej pobočky vedie tím, ktorý sa venuje rôznym inovačným projektom so zameraním na využitie biometrických technológii v digitalizácii procesov. V tejto oblasti dodáva riešenia širokému spektru zákazníkov v rámci rozličných prípadov použitia.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Carsten Huth

Checkmarx
Huth má viac ako 15 rokov skúseností v oblasti InfoSec a viac ako 10 rokov skúseností v oblasti zabezpečenia aplikácií. Uskutočnil množstvo nasadení programu AppSec ako konzultant profesionálnych služieb, stal sa vedúcim praxe a riadil tím konzultantov softvérového zabezpečenia pre oblasť EMEA. Pri vstupe do spoločnosti Checkmarx v roku 2016 pracoval spočiatku ako prvý technický manažér účtu (Technical Account Manager) a spravoval najväčšie účty spoločnosti Checkmarx v EMEA. Krátko po nástupe do spoločnosti začal Huth budovať tím technických account manažérov a o rok neskôr aj tím poradcov AppSec. Prispel k štandardu OWASP OpenSAMM a prezentoval sa na rôznych konferenciách o zabezpečení aplikácií.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Richard Kiškováč

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Richard Kiškováč pracuje v oblasti informačnej a kybernetickej bezpečnosti v privátnom sektore viac ako 16 rokov. Pred vstupom do privátneho sektoru sa venoval vyšetrovaniu počítačovej kriminality. Má rozsiahle skúsenosti s bezpečnosťou v telekomunikačnom a finančnom sektore, verejnej správe ako aj v priemysle. Počas svojej kariéry zastával viacero manažérskych pozícií v nadnárodných, alebo lokálnych spoločnostiach. Ako konzultant pôsobil v medzinárodnej audítorskej a konzultačnej spoločnosti kde viedol lokálny tím. V súčasnej dobe pôsobí ako nezávislý konzultant kybernetickej bezpečnosti a ako externý spolupracovník sekcie kybernetickej bezpečnosti na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej.     
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Sulík

NASES
Vyštudoval softvérový dizajn a programovanie na Fakulte riadenia a velenia Akadémie ozbrojených síl generála M. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši. Má bohaté skúsenosti v bankovom sektore, kde si počas jedenástich rokov prešiel rôznymi pozíciami. Pracoval ako programový analytik, integračný architekt, architekt IT infraštruktúry, bezpečnostný a podnikový architekt a taktiež sa podieľal na vývoji mobilných aplikácií.  Niesol zodpovednosť za výber, implementáciu, integráciu a prevádzku informačných systémov v bankách. Deväť rokov pracoval v konzultačnej spoločnosti Fairdyne, kde spolupracoval na projektoch, ktoré súviseli s riadením IT, riadením podnikov, architektúry IT aplikácií, dátovej architektúry, bankovej stratégie, obchodnej ana…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Andrej Bederka

Komisia pre vzdelávanie, výskum a inovácie ITAS
Absolvoval Fakultu elektrotechniky a informatiky Technickej univerzity v Bratislave v roku 1989 a Národohospodársku fakultu Ekonomickej univerzity v Bratislave v roku 1999. Bol softvérovým konzultantom a projektovým manažérom v oblasti IKT a pôsobil v business consulting v podnikoch na Slovensku a v zahraničí. Od roku 2010 pracoval takmer 10 rokov pre Ministerstvo školstva, vedy výskumu a športu Slovenskej republiky ako projektový manažér pre ekonomický informačný system SAP a v iných IKT projektoch, popri tom pracoval v projektoch zameraných na vzdelávanie, napr. „Univerzity ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti“ - stáže študentov vysokých škôl, „Zvyšovanie kvality vzdelávanie na základných a stredných školách pomocou elektronic…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies