Staňte sa partnerom

Zvládneme to spoločne?

/
Nové technológie predstavujú výzvu v takmer všetkom, čo nás obklopuje. Transformácia správania miestnych komunít je nevyhnutná pre úspešnú adaptáciu. Aké sú jednoducho napodobiteľné kroky vedúce k smart city, ktoré by mali všetci používať?

Ako môžu inovácie v spoločnom dizajne, produkcii a dodávaní utvárať služby našich samospráv tak, aby to prospelo všetkým zúčastneným?

Videozáznam
 

Csaba Madarász

eDemokrácia Műhely
Csaba má za sebou žurnalistiku a štúdium komunikácie a je odborníkom na digitálnu štátnu správu. Jeho hlavné profesné zameranie sú nové a inovatívne formy vládnych služieb a procesov, príprava na katastrofy a občianska účasť s pomocou digitálnych nástrojov. Viac ako 10 rokov pracoval so samosprávami a aktívne sa zúčastňoval na návrhu maďarských Záväzkov otvorenej štátnej správy a ich implementácii. V posledných dvoch rokoch školil predstaviteľov samospráv, miestnu správu a občianske skupiny na techniky, ktoré podporujú lokálnu transparentnosť a občiansku účasť v súvislosti s projektom modelu „Sklenenej dediny“. Je prezidentom Nadácie KDE, neziskovej organizácie, ktorá vytvára a osvojuje si Open Source nástroje uľahčujúce rozhodovan…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Zoltán Tarr

INVITECH Zrt
Ako programový manažér v Invitech Solutions, Maďarsko pracuje na iniciatívach novej generácie. Aktuálne sa zaoberá zložitým R&D projektom, koordinuje plánovanie a riešenia pre projekt smart city a rôzne IoT pilotné projekty. Dvadsať rokov pôsobil ako pastor reformovanej cirkvi v Maďarsku v rôznych obciach, posledných 12 rokov bol generálnym tajomníkom.  Svoje profesné a líderské skúsenosti využíva na hľadanie spôsobov, ako môžu technológie slúžiť spoločnosti. Študoval teológiu v Budapešti a USA. Zaujíma sa o ľudský a sociálny dopad nových technológií.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies