Staňte sa partnerom

Prečo dopytové výzvy?

/ Prednáška
  • Potrebujeme lepšiť kvalitu údajov a dát a ich využívanie pre realizáciu 1x a dosť ako aj zlepšovanie ich poskytovania občanom – definujeme konkrétne činnosti pre manažment a využívanie dát na strane orgánov verejnej moci (OVM) a zameriavame sa na okruhy dát s najväčšou pridanou hodnotou.
  • Potrebujeme neustále zlepšovať eGOV služby pre občanov a podnikateľov- definujeme konkrétne atribúty služieb a smerujeme žiadateľov na okruhy najžiadanejších životných situácií.
  • OVM majú povinnosť migrovať do vládneho Cloud-u a my definujeme ich konkrétne kroky a podmienky, organizujeme migračné plány a očakávame , že dopytovo- orientované projekty prinesú menšie a rýchlejšie dostupné riešenia.
  • Wifi pre Teba, projekt , ktorý obciam pomôže prinášať internet ZADARMO na verejné miesta a zvýši tak dostupnosť služieb a informácií a zvýšenie interaktivity tak pre obyvateľov, ako aj návštevníkov.


 

Peter Helexa

Slovenská pošta
Slovenská pošta patrí k najväčších zamestnávateľom na Slovensku a v súčasnosti dáva prácu viac ako 13 tisíc ľuďom. Peter Helexa vedie Slovenskú poštu od leta minulého roka a jeho Stratégia Pošta 2020 priniesla zákazníkom, ako aj zamestnancom niekoľko moderných a efektívnych riešení. Peter Helexa prišiel do vedenia Slovenskej pošty z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu, kde pôsobil ako riaditeľ stratégie informatizácie spoločnosti a medzinárodných vzťahov. Má dlhoročné skúsenosti aj z telekomunikačného trhu, roky pracoval pre Slovak Telekom a pre Swan Mobile. Predtým pôsobil vo viacerých firmách ako ATLAS SK, či Dial Telecom.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies