Staňte sa partnerom

Príklady projektov z oblasti eGovernmentu a kybernetickej bezpečnosti financovaných z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP) v Českej republike

/ Prednáška
Príspevok stručne predstaví Strategický rámec rozvoja verejnej správy ČR na roky 2014. 2020 (SRRVS), od ktorého sa ďalej odvíja financovanie projektov eGovernmentu a kybernetickej bezpečnosti z Európskeho fondu regionálneho rozvoja (EFRR) prostredníctvom špecifického cieľa 3.2 Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP), ktorý je riadený Ministerstvom pre miestny rozvoj ČR. Hlavnou náplňou príspevku je predstavenie najdôležitejších projektov eGovernmentu a kybernetickej bezpečnosti, ktoré boli schválené na financovanie z IROP, a budú postupne implementované do roku 2020. Tieto projekty zahŕňajú okrem kybernetickej bezpečnosti napr. Oblasti eCulture, eHealth, eJustice pod.

Videozáznam

Aleš Pekárek

Ministerstvo pre miestny rozvoj ČR
Pracovní zkušenosti: Český statistický úřad Portugalský statistický institut (INE) Agentura pro evropské projekty a management (EPMA) Kraj Vysočina Asociace evropských vědeckých knihoven (LIBER)   Vzdělání: Informační studia a knihovnictví (Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze) Ekonomická a regionální geografie (Západočeská univerzita Plzeň)
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies