Staňte sa partnerom

Projektovo orientované vzdelávanie

/ Prednáška
Prečo by Vám prednáška nemala uniknúť?
Aj oblasť vzdelávania prechádza modernými zmenami. Inovácie vychádzajú z pochopenia úzkych súvislostí medzi obsahom vzdelávania, spôsobom vyučovania a prepojenia vedomostí s praxou. Vzdelávanie inovujú aj IT technológie. Aká je ich úloha? Ako môžu moderné technológie vo vzdelávaní uľahčiť mladým absolventom nájsť uplatnenie na trhu práce? 


Anotácia:
Inovácie vo  vzdelávaní a ich hodnoteniu smerujú od toho "čo sa má učiť" k tomu "čo má byť absolventmi zvládnuté". V rámci  takejto zmeny  je samozrejme potrebné pochopiť ako podať obsah, teda "ako sa má učiť" (ako sa má uľahčiť získavanie poznatkov a zručností a schopnosť ich používať v praxi). Zmyslom prístupu je zlepšovanie dosahovaných výsledkov vzdelávania prostredníctvom projektovo založeného vyučovania, ktoré je považované za účinný prostriedok na vytváranie pridanej hodnoty k vzdelávaniu pre študentov, učiteľov a v konečnom dôsledku predovšetkým pre zamestnávateľov absolventov.
 


 

Peter Balco

ATOS IT Solution and Services
Vyštudoval odbor rádioelektrotechnika a telemetrické systémy na Fakulte elektrotechniky a informatiky Technickej univerzity v Košiciach. DEA diplom a PhD. obhájil na C.E.M. - CNRS Montpellier, USTL II v Francúzsku pre odbor optoelektronika a optoelektronické systémy. Je držiteľom profesionálneho diplomu z manažmentu MBA, level 1 z Business school CUB a členom The Open University UK. Má mnohoročné skúsenosti s riadením IT a TELCO prevádzkového prostredia, ako aj s dodávkou IT a TELCO projektov pre veľké medzinárodné organizácie. Do Atos IT Solutions and Services s.r.o. nastúpil v októbri 2018 ako solution design architect zodpovedný za cloudové riešenia a služby. Jeho úlohou je pokrývať aktivity súvisiace s portfóliom ServiceNow, ak…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies