Staňte sa partnerom

Využitie cloudových služieb v dátových centrách štátu

/ Prednáška
Štát na jednom mieste?

Prečo by Vám prednáška nemala uniknúť?
Čo v praxi predstavuje pojem migrácie do dátových centier? Čo zatiaľ obsahuje katalóg služieb poskytovaných dátovými centrami štátu?


Anotácia
V máji 2014 vláda SR svojim uznesením č. 247 k materiálu "Návrh centralizácie a rozvoja dátových centier v štátnej správe", zaviazala jednotlivé ústredné orgány štátnej správy k súboru úloh, ktorých cieľom je naplánovať, zabezpečiť a priebežne vyhodnocovať migráciu IKT do rozvíjaných dátových centier. Čo v praxi predstavuje tento cieľ? Čo zatiaľ obsahuje katalóg služieb poskytovaných dátovými centrami štátu?

Bio
Richard Hollý je riaditeľom oddelenia IT riešení v spoločnosti InterWay.

Richard Hollý

Národné centrum zdravotníckych informácií
Richard Hollý sa kontinuálne venuje problematike Cloud Computingu vo verejnej správe SR od roku 2010 a je zakladajúcim členom iniciatívy „Cloud Computing vo Verejnej správe SR“, ktorá bola sformovaná pod záštitou ITAS a Ministerstva financií SR. Už niekoľko rokov sa významne angažuje v rôznych medzinárodných a národných projektoch. Počas svojho pôsobenia v segmente IT sa aktívne podieľal sa na vývoji niekoľkých technológií a projektov rozličného zamerania.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies