Staňte sa partnerom

Open Source Hybrid Cloud vstupuje do hry

/ Keynote
Open Source Hybrid Cloud vstupuje do hry - Národný úrad pre informačné služby a komunikáciu, Maďarsko

Open Source Hybrid Cloud spája v jednom riešení všetky výhody a agilitu z cloud computingu, možnosti a interoperabilitu z open source-u a všetky prvky bezpečnosti a spoľahlivosti, ktorú podniky potrebujú na zachovanie svojej dôveryhodnosti.

Nové produktové portfólio HP Helion Cloud založené na technológií Open Stack umožňuje zákazníkom jednoduchšie nasadiť, spravovať a prevádzkovať cloudové aplikácie. Je to otvorený a zároveň bezpečný systém, ktorý umožňuje organizáciám reagovať pružnejšie na požiadavky.

V prezentácií vám ukážeme konkrétny príklad implementácie gCloudu v Maďarsku. Aké boli dôvody jeho implentácie, pozadie nasadenia a aké ponaučenia sme si z tohto projektu zobrali.

Peter Pecserke

HPE
Peter Pecserke pôsobí ako senior Solution Architekt v Hewlett Packard Slovakia. V roku 1994 absolvoval Elektrotechnickú Fakultu STU, odbor automatizácia. Od roku 2006 pracuje na projektoch informačných systémov pre verejnú správu SR. Zameriava sa na komplexné integračné projekty, systémy riadenia vnútornej správy organizácií, manažment kmeňových a referenčných dát a cloudové riešenia pre verejný sektor.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies