Staňte sa partnerom

Ako pomôcť k zníženiu nehodovosti na slovenských cestách?

/ Prednáška
Ako pomôcť k zníženiu nehodovosti na slovenských cestách?

Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
V poslednej dobe sa vo vyspelých krajinách čoraz častejšie stretávame s trendom zavádzania automatických dopravných pokutovacích systémov. Podobne aj na Slovensku, zavedenie dopravného informačného systému prinesie rad relevantných benefitov.


Anotácia:
Na základe zákona o objektívnej zodpovednosti sa naskytá možnosť vytvorenia automatického dopravného informačného systému. Predmetný informačný systém by mohol pokrývať celý proces spracovania dopravného priestupku od zachytenia priestupku certifikovaným meracím zariadením, následnej klasifikácie typu priestupku, automatického rozpoznávania evidenčného čísla vozidla v zhotovenej fotografií, lustrácie údajov v agendových systémoch, vytlačenie a doručenie tiketu do vlastných rúk občana, až po manažment platieb, či správnych konaní. V neposlednom rade, príjem z pokút zabezpečí vysokú návratnosť investície do predmetného riešenia.

Martin Mihálik

DXC Technology
Mihálik Martin pôsobí ako Solution Architekt v DXC Technology Slovakia. Svoje vzdelávanie ukončil na Fakulte informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave v odbore Informačné systémy. Počas štúdia získal prvé profesijné skúsenosti v pozícií programátora-analytika pracujúceho pre Anasoft APR. Pracoval na projekte týkajúceho sa optimalizácie kvality procesov na montážnych linkách, pričom sa okrem programovania oboznámil aj s analýzou, návrhom a metodikou manažmentu kvality Six Sigma. Tiež, počas štúdia absolvoval študijný pobyt na Linneaus University, Vaxjo vo Švédsku. Po návrate zo Švédska pracoval popri škole v pozícií programátor na telco projekte pre CGI. Od ukončenia štúdia v roku 2012 pracuje v …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies