Staňte sa partnerom

Digitálna samoobslužná služba

/ Keynote
Prečo by vám prednáška nemala uniknúť
Predstavte si, že prídete na miestny úrad ako do obchodu a na jednom mieste získate všetky informácie, ktoré potrebujete. To miesto sa nachádza v dánskom meste Gentofte.


Anotácia:
Radnica v dánskom meste Gentofte je jedno z prvých miest, ktoré zaviedlo digitalizované služby pre občanov. V jednom bode sa spojila samospráva s ostatným verejným sektorom. Občan má k dispozícii niečo ako digitálnu samoobsluhu. Dostala názov Genvej. Úspešný projekt bol viackrát ocenený.

Annette Ishøy-rasmussen

Mesto Gentofte
Annette Ishøy-Rasmussen vedie Centrum občianskeho servisu na radnici v dánskom Gentofte. Je zodpovedná aj za implementáciu digitálnej stratégie samosprávy.  Pred rokom 2008 pôsobila na dánskej daňovej správe SKAT, kde rozvíjala new smart digital solutions. Annette Ishøy-Rasmussen je pôvodným povolaním účtovníčka, ktorá sa ďalej vzdelávala v rôznych líderských programoch ako MPA.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Morten Svendsen

Assemble
Svendsen Morten je výkonným riaditeľom Assemble, dánskej softvérovej spoločnosti vytvárajúcej riešenia pre samosprávy s dôrazom na užívanie občanmi. Aplikácie Assemble predstavujú nový štandard, ktorý poskytuje občanom digitálne a užívateľsky príjemné samoobslužné prostredie. Aplikácie Assemble sú v Dánsku výnimočné tým, že kombinujú najvyspelejšie technológie s najnovšími službami pre občanov. Ich aplikácie získavajú ocenenia doma aj v zahraničí.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies