Staňte sa partnerom

Informačný systém služieb zamestnanosti: Rok v prevádzke a čo ďalej?

/ Prednáška
Ako vytvoriť zo 600 databáz JEDNU?

Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
Bude sa hovoriť o tom, že aj v štátnej správe sa darí inovatívnym projektom. Už rok sa na úradoch práce pracuje podstatne prehľadnejšie a jednoduchšie. Informačný systém využíva dnes viac ako 1400 online používateľov na 132 pracovískách vo všetkých regiónoch SR.


Anotácia:
Nový informačný systém znamená pre služby zamestnanosti významnú zmenu. Namiesto cca. 600 rôznych databáz, z ktorých každá bola k dispozícii len jednému z pracovísk úradu, resp. ústredia je iba jedna centrálna databáza v ktorej pracujú teraz online všetci používatelia. Do centrálnej databázy boli náročným procesom čistenia a  konsolidácie údajov, zohraté všetky relevantné údaje zo všetkých pracovísk.

Danica Kelečínová

Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny
Mgr. Danica Kelečínová pracuje ako riaditeľka odboru metodiky informačných systémov na Ústredí práce sociálnych vecí a rodiny. Je odborníčkou na procesnú metodiku v oblasti služieb zamestnanosti a sociálnych vecí. Na úrade práce pôsobí od roku 1991, kde prešla rôznymi pozíciami. Je absolventkou Trnavskej univerzity.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Benjamín Würfl

Atos IT Solutions and Services
Ing. Benjamín Würfl, PhD. pôsobí v spoločnosti Atos IT Solutions and Services s.r.o. ako Account Manager pre verejný sektor. Je absolventom doktorandského a inžinierskeho štúdia Ekonomickej Univerzity v Bratislave.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies