Staňte sa partnerom

Dobré a zlé príklady portálov verejnej správy

/ Prednáška
Aké sú základné princípy návrhu kvalitného používateľského rozhrania, aby sa občania cítili na štátnych portáloch čo najlepšie. Ukážeme si najčastejšie chyby a predstavíme portál lepsie.statneweby.sk, kde budú môcť občania nahlasovať chyby na štátnych portáloch.

Jakub Ptačin

To sa nedá
Popri štúdiu marketingovej komunikácie pracoval ako dizajnér pre spoločnosti Etarget či aktuálne pre spoločnosť Sygic. Ako dizajnér na voľnej nohe spolupracoval s mnohými spoločnosťami. S kamarátmi založil občianske združenie Backspace, ktoré má za sebou úspešné projekty neformálnych konferencií pre študentov Unicamp, priestoru pre neziskovky QuickKancle, cykloiniciatívy KOLOKOLO, dizajn prechádzok DesignWalks či najnovšieho projektu To sa nedá, ktorý redizajnoval webové portály štátnej správy. Invencia startup aplikácie Foretaster ho koncom roku 2012 doviedla až do Silicon Valley. Aktuálne rozbieha svoju značku Poctivo, ktorá sa venuje propagácii a predaju poctivých a tradičných výrobkov.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Sandtner

To sa nedá
Peter Sandtner sa už niekoľko rokov venuje vývoju webových stránok, bol najmladším účastníkom akceleračného programu v Microsoft Inovačnom Centre v Brne, je členom technologického inkubátoru MozgoHouse a študuje Paralelné a distribuované systémy na Masarykovej univerzite. V rámci iniciatívy To sa nedá sa venoval základnej analýze Daňového portálu a vývoju lepsie.statneweby.sk.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies