Staňte sa partnerom

Václav Kraus

SUN Microsystems, Česká republika
Je absolvent žilinskej Technickej Univerzity, Fakulty elektrotechniky v odbore výpočtovej techniky.
Po skončení školy pracoval ako programátor vo VÚVT, pôsobil vo Viedni v spoločnosti Wertheim GmbH ako analytik a programátor riešení pre finančné inštitúcie.

Od roku 1998 pracuje vo firme Sun Microsystems, v súčasnosti na pozícii Sun ONE managera. Zodpovedá za SW produkty a riešenia spoločnosti Sun Microsystems so zameraním na produktové portfólio Sun ONE.
  • Identity manažment a ochrana osobných údajov   |   Kongres ITAPA 2004
    Vládne inštitúcie sa dnes stretávajú s výzvami, ktoré boli v nedávnej minulosti nepredstaviteľné. Preto je stopercentná istota, že vedia, s kým komunikujú, dnes dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Kontrola prístupu a privilégií je pravdepodobne kľúčovou požiadavkou na zdieľanie informácií, aplikácií a služieb online – čo je vlastne podstatou riešení sieťovej identity.Sieťová identita integruje sieťovú bezpečnosť, autentifikáciu, správu používateľských kont, CRM, single sign-on a dodávku sieťových služieb do prísne kontrolovaného prostredia, ktoré vládnym inštitúciám umožňuje vytvárať, riadiť a autentifikovať identity online a poskytovať služby, ktoré sú na nich založené.
  • Front Office - e-Citizen Portal   |   Kongres ITAPA 2003
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies