Staňte sa partnerom

Peter Mravčák

SAP Slovensko, Presales Consultant
Peter Mravčák je absolventom EF SVŠT (dnešná FEI STU). Po ukončení štúdia sa v spoločnosti Digital Equipment Corp. venoval oblasti business developmentu. Neskôr pracoval pre rôznych zamestnávateľov ako projektový manažér a konzultant pre oblasť business reengineeringu. V spoločnosti SAP Slovensko pôsobí od roku 2001 na pozícii Presales Principal a Solution Architect.
  • Riešenia a skúsenosti SAP v oblasti elektronického obstarávania   |   Kongres ITAPA 2010: Tam, kde sa svety stretávajú
    Súčasné prostredie kladie zvýšené nároky na transparentnosť, efektívne nakladanie s prostriedkami a dosiahnutie úspor vo verejnom obstarávaní. Veľká pozornosť sa upriamuje na elektronické aukcie. Tieto sú však len jedným z mnohých krokov v komplexnom procese obstarávania, ktorý sa vo verejnej správe a podriadených organizáciách riadi zákonom o verejnom obstarávaní. Integrované riešenia pre elektronické obstarávanie podporujú a automatizujú obstarávací proces od plánovania potrieb, identifikácie potenciálnych úspor a rizík, špecifikácie komplexných požiadaviek na obstarávanie, voľby spôsobu obstarávania, prieskumu trhu, kvalifikácie dodávateľov, riadenia výberových konaní a aukcií, tvorby a následné monitorovania kontraktov a plnení. Prax a benchmarky nezávislých analytikov ukazujú, že integrované riešenia umožňujú výrazne zvýšiť efektívnosť a znížiť chybovosť celkového procesu, dodatočné oblasti pre úspory a zrealizovať až násobne vyššie celkové úspory v porovnaní s parciálnymi riešeniami.
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies