Staňte sa partnerom

Efektivita interných procesov súvisiacich s elektronickými službami VS

/ Prednáška

Prednáška sa bude zaoberať efektivitou interných procesov súvisiacich s elektronickými službami VS, workflowmi a prepojením s komunikáciou smerom navonok. Spomenuté budú nástroje na manažment informácií a dokumentov, takisto ako i riešenia Adobe pre riadenie podnikových procesov a práca s dokumentami. Zodpovedaná bude otázka "Prečo elektronizovať procesy a komunikáciu?" a na čo treba pri tom pamätať - spôsoby a formy komunikácie, procesné pohľady, cieľové skupiny, integrácia so systémami, atď.


Richard Hrabčák

Vyštudoval Národohospodársku fakultu na Ekonomickej univerzite v Bratislave, špecializáciu Finančná sústava a peňažníctvo. Po skončení štúdia v roku 1997 začal pracovať v spoločnosti Data System Soft Bratislava s.r.o. ako projektový a systémový inžinier, neskôr ako  vedúci oddelenia prípravy a realizácie projektov. V roku 2006 pôsobil ako poradca ministra vnútra Slovenskej republiky pre oblasť informačných technológií. Od roku 2007 pôsobí ako Business Development Manager pre spoločnostť  Anasoft APR s.r.o.  Formuluje a implementuje strategické predajné plány,  pravidelne sleduje trh, vývojové trendy a odbytové príležitosti, a špecializuje sa na vyhľadávanie nových projektov riešených na zákazku.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Vladimír Střálka

Vladimír Střálka (1962) pôsobí na pozícii obchodného manažéra spoločnosti Adobe Systems pre Českú republiku a Slovensko so zameraním na kľúčových zákazníkov. Do spoločnosti Adobe nastúpil v roku  2005 ako obchodný manažér pre produkty Adobe Acrobat v regióne Východná Európa. Vďaka  svojim predchádzajúcim skúsenostiam sa začal venovať tiež predaju dokumentových riešení Adobe vo veľkých firmách a organizáciách v Česku a na Slovensku a starostlivosti o týchto klientov. V súčasnosti se intenzívne venuje klientele z oblasti verejného sektoru v oboch krajinách, vybraným komerčným firmám a budovaniu partnerského obchodného kanálu Adobe. Pred nástupom do spoločnosti Adobe pôsobil ako obchodný riaditeľ spoločnosti Getronics (dnes KAPSCH)  a ti…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies