Staňte sa partnerom

Elektronická komunikácia občan/podnikateľ

/ Prednáška
Úrad s ťažiskom na tému "PDF ako komunikačný kanál". Vystúpenie sa bude venovať spôsobom ako komunikáciu urobiť efektívnejšou a príjemnejšou pre používateľa.
Prezentácia PDF ako ISO štandardu, ale aj možností , ktoré poskytuje PDF a niektoré ďalšie bežne používané nástroje.

Michal Ohrablo

Embassy of Innovators
Michal Ohrablo pracuje na projektoch pre verejnú správu viac ako 10 rokov. Bol projektovým a programovým manažérom významných eGovernment projektov, v súčasnosti väčšinou zastáva rolu interného sponzora projektov. Je viceprezidentom pre externé vzťahy v neziskovej organizácii PMI Slovakia Chapter, ktorá lokálne reprezentuje najväčšiu svetovú profesnú organizáciu projektových manažérov – Project Management Institute. Je držiteľom certifikátu Project Management Professional.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Vladimír Střálka

Vladimír Střálka (1962) pôsobí na pozícii obchodného manažéra spoločnosti Adobe Systems pre Českú republiku a Slovensko so zameraním na kľúčových zákazníkov. Do spoločnosti Adobe nastúpil v roku  2005 ako obchodný manažér pre produkty Adobe Acrobat v regióne Východná Európa. Vďaka  svojim predchádzajúcim skúsenostiam sa začal venovať tiež predaju dokumentových riešení Adobe vo veľkých firmách a organizáciách v Česku a na Slovensku a starostlivosti o týchto klientov. V súčasnosti se intenzívne venuje klientele z oblasti verejného sektoru v oboch krajinách, vybraným komerčným firmám a budovaniu partnerského obchodného kanálu Adobe. Pred nástupom do spoločnosti Adobe pôsobil ako obchodný riaditeľ spoločnosti Getronics (dnes KAPSCH)  a ti…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies