Staňte sa partnerom

Súčasný stav systémov na podporu krízového manažmentu v SR a vízia budúcnosti

/ Prednáška
Cieľom prezentácie je informovať účastníkov kongresu ITAPA 2008 o budovaní systémov na báze GIS aplikácií určených na podporu krízového manažmentu v rámci Ministerstva vnútra Slovenskej republiky a verejnej správy a názorná ukážka ich praktického použitia. 

Za dôležité pokladám aj prednesenie vízie ďalšieho rozvoja prezentovaných systémov a ich  integráciu s informačnými  systémami používanými v ostatných rezortoch v rámci Slovenskej republiky s možnosťou prepojenia na iné informačné systémy používané v rámci Európskej únie.

Peter Vlček

Zastávaná funkcia: štátny radca sekcie krízového manažmentu a civilnej ochrany Ministerstva vnútra Slovenskej republiky Predchádzajúce organizácie: od roku 1983 do roku 2007 som pracoval na Prezídiu Policajného zboru na rôznych pozíciách. Posledných sedem rokov som bol vedúcim ústredného operačného strediska prezídia Policajného zboru. Publikované práce: rad nariadení Ministerstva vnútra Jazyková znalosť: ruština, angličtina Vzdelanie: Ekonomická univerzita v Bratislave, Slovenská republika
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies