Staňte sa partnerom

XML formuláre patria na moderný úrad. Použitie XML formuláru v rámci Polície ČR

/ Prednáška

XML forms serve for securing collection of quality data into the information system, for their publishing from the information system and for exchange of data among information systems. The lecture shall focus on practical demonstrations of use of electronic forms within the public administration in the Czech Republic. In the second half of the lecture the way of use of XML forms within the Department of the Police of the Czech Republic shall be introduced.

Pavel Nemrava

Ing. Pavel Nemrava absolvoval ČVUT fakultu elektrotechnickou v roce 1985. Poté působil v letech 1985 - 1991 ve státním podniku České dráhy v provozní kanceláři (oblast telekomunikací). Od roku 1991 dosud zastává funkci obchodního ředitele ve společnosti Software602,a.s.  s výjimkou let 1994 - 1997, kdy postupně pracoval na manažersko-obchodních pozicích v oblasti marketingu, ve státní správě a strojírenském podniku. Od roku 2001 je členem představenstva Software602,a.s.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Igor Troch

Igor Troch pôsobí od roku 2007 ako predseda poradnej komisie ministra vnútra pre elektronizáciu procesu Policie ČR. V roku 2006 pôsobil ako poradca riaditeľa Správy hlavného mesta Praha Policie ČR a v rokoch 2002 až 2006 pôsobil ako riaditeľ odboru kriminálnych analýz a informácií na Policajnom prezídiu ČR, kde sa zaoberal vytváraním koncepcií a štandardov analytickej činnosti Policie ČR a vedením projektových týmov špeciálnych informačných systémov Policie ČR. Absolvoval viaceré odborné stáže mimo inými i na National Criminal Intelligence Service vo Veľkej Británii či na National Combat Police Center v Batton Rouge v štáte Louisiana v USA. Je autorom viacerých publikácií, ako napríklad Informatika v policejní a bezpečnostní praxi či …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies