Staňte sa partnerom

Diskusia "Inovácie v oblasti zdravej výživy"

/ Prednáška

Zuzana Rennerová

Klinika detskej pneumológie a ftizeológie LF SZU a NÚDCH
MUDr. Zuzana Rennerová, PhD, MBA pôsobí v súčasnosti ako prednostka Kliniky detskej pneumológie a ftizeológie LF SZU a NÚDCH v Bratislave. Po ukončení Lekárskej fakulty v Bratislave v r. 1966 získala atestáciu 1.stupňa z pediatrie v roku 1999 a následne v roku 2005 atestáciu z pediatrie podľa smerníc EU. Postupne si doplnila odbornosť o ďalšie špecializácie, v roku 2007 atestovala z klinickej imunológie a alergológie na IPVZ v Prahe a v roku 2020 z pediatrickej pneumológie a ftizeológie na JLF UK v Martine. V rokoch 1999-2000 absolvovala 6-mesačnú stáž na Detskej klinike Univerzity La Sapienza, v Ríme. Tam pokračovala v postgraduálnom štúdiu z Pediatrických vied, ktoré úspešne ukončila v r. 2005. V 2019 úspešne ukončila štúdium v odbore …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Katarína Chomová

Absolventka Fakulty agrobiológie a potravinových zdrojov v odbore Výživa ľudí. Od ukončenia štúdia v roku 2014 pracuje ako nutričný terapeut pre kliniky Nutriadapt. Špecializuje sa na nutričné poradenstvo pre detských klientov, pacientov so špeciálnymi nutričnými potrebami a obmedzeniami a poradenstvo v oblasti úpravy životného štýlu ako prevencie a pomocnej terapie pri civilizačných ochoreniach.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Tomáš Vlčko

Odbor hygieny výživy, bezpečnosti potravín a kozmetických výrobkov, Úrad verejného zdravotníctva SR
Ing. Tomáš Vlčko, PhD. je absolventom Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Inžiniersky titul získal v programe bezpečnosť a kontrola potravín a doktorský titul v programe technológia potravín. Svoj celý profesný život sa venuje problematike bezpečnosti a kontroly potravín z vedecko výskumného hľadiska a z hľadiska činností na úseku štátnej služby na Úrade verejného zdravotníctva SR. Ing. Tomáš Vlčko, PhD. je autorom a spoluautorom viacerých vedeckých a odborných publikácii vydaných doma a v zahraničí a každoročným aktívnym účastníkom medzinárodných vedeckých a odborných konferencii zameraných na problematiku bezpečnosti potravín. Ing. Tomáš Vlčko, PhD. ako odborný pracovník odboru hygie…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies