Staňte sa partnerom

Elektronické verejné obstarávanie

/ Prednáška

Projekt Elektronického verejného obstarávania je v súlade s oficiálnym vládnym dokumentom - Stratégia konkurencieschopnosti SR do roku 2010 (MINERVA), časť Efektívna elektronizácia verejnej správy a je považovaný za jednu z najdôležitejších cieľov a priorít tejto stratégie.

Systém elektronického verejného obstarávania podporuje proces verejného obstarávania od fázy oznámenia v lokálnom ako aj EU vestníku, cez zverejnenie súťažných podkladov a relevantných dokumentov na web stránke EVO, až po elektronické predloženie záväzných ponúk a prípadnú automatickú podporu vyhodnotenia a možnosť využitia modulu eAukcia. Ide o jedinečné riešenie na slovenskom trhu, najmä čo sa týka celoplošnej elektronickej podpory procesov verejného obstarávania.

IBM podporuje vlády v rámci celého sveta v záujme posilniť informačnú spoločnosť a pomôcť im dosiahnuť štandardy e-governmentu a zároveň pomáha nasadiť technologické a obchodné riešenia ušité priamo na potreby lokálneho trhu, vytvárajúc tak novú hodnotu prieniku businessu and technológií.
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies