Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Riešenia pre bezpečné dáta nielen v cloude"

/ Prednáška

Ondrej Bóna

IT bezpečnostný expert
V oblasti informačnej bezpečnosti sa pohybuje viac ako 15 rokov. Pracoval ako senior konzultant informačnej bezpečnosti v sektoroch bankovníctva a utility a na rôznych IT projektoch. Taktiež pracoval aj ako interný a externý IT audítor v bankovníctve. Pre Slovenskú sporiteľňu pracuje od roku 2013, od roku 2018 na pozícii CISO.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Roman Varga

DÔVERA zdravotná poisťovňa
V Dôvere zastrešuje oblasť kybernetickej bezpečnosti. Predkladá vedeniu spoločnosti návrhy na zlepšenie v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Zastrešuje ochranu informačných aktív organizácie implementáciou a riadením procesov kybernetickej bezpečnosti. Koncepčne riadi kybernetickú bezpečnosť organizácie. Zastrešuje reakciu na bezpečnostné incidenty a navrhuje nápravné opatrenia. Plánuje rozvoj kyber vzdelávania a testovania zamestnancov na aktuálne bezpečnostné hrozby. Plánuje a zastrešuje testovanie zraniteľností IS a IT služieb organizácie. Audituje kľúčových dodávateľov IS a sprostredkovateľov v zmysle GDPR. Spolupracuje na zlepšení sektorovej úrovni kyber bezpečnosti.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Juraj Rumanovský

Fortinet
Juraj Rumanovský, ktorý v súčasnosti pôsobí v spoločnosti Fortinet, má viac ako 10 rokov skúseností s IT a telekomunikačným sektorom. Počas jeho profesionálnej kariéry zastával viaceré pozície v oblasti ICT a kybernetickej bezpečnosti ako na Slovensku, tak v zahraničí.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Igor Urban

Forcepoint
V oblasti predaja informačnej bezpečnosti sa pohybuje už vyše 20 rokov, počas ktorých pracoval ako obchodný zástupca, obchodný riaditeľ u systémového integrátora, následne ako výkonný riaditeľ value add distribučnej spoločnosti zameranej na IT bezpečnosť. Od roku 2012 pôsobí v spoločnosti Forcepoint ako regioanálny zástupca pre vybrané krajiny východnej Európy.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies