Staňte sa partnerom

ITAPA OPEN TALK

/ Prednáška

Juraj Bárdy

Futuristiq
Juraj Bárdy expert na digitálne inovácie vo verejnej správe Kariéra Príprava novej Národnej koncepcie informatizácie verejnej správy za oblasť Riadenie údajov a Big data SK (2015-2016) Príprava strategického dokumentu pre oblasť rastu digitálnych služieb a oblasť infraštruktúry prístupovej siete novej generácie 2014 – 2020, ktorý určil postup Slovenska v rozvoji eGovernmentu a bol základom pre Operačný program Integrovaná infraštruktúra (2013-2014) Návrh riešenia a dohľad nad implementáciou národného eHealth riešenia v Kosove (2011-2015) Vzdelanie Master of Science, Žilinská univerzita v Žiline, Informačné a riadiace systémy, Aplikovaná informatika (2006)  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Mária Bieliková

Kempelenov inštitút inteligentných technológií
Informatička a expertka na umelú inteligenciu je jednou z vedúcich osobností vedy na Slovensku. V roku 2020 založila a dodnes vedie KInIT – Kempelenov inštitút inteligentných technológií (https://kinit.sk), nezávislý výskumný inštitút inšpirovaný podobnými inštitúciami v zahraničí, ktorý ako centrum excelentného výskumu a expertízy v umelej inteligencii podporuje záujem firiem o výskum, ich silnejšie prepojenie s akademickým sektorom a cirkuláciu talentov medzi sektormi a aj medzi Slovenskom, Európou a svetom. Do roku 2020 pôsobila na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave, ktorú od roku 2015 štyri roky viedla. V roku 2016 získala ocenenie IT osobnosť a takisto je držiteľkou ocenenia Osobnosť vedy a techniky 2010…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Lukáš Hatala

DXC Technology
Lukáš Hatala je popularizátor a podporovateľ adopcie moderných digitálnych technologií. Na európskej technologickej scéne je známy ako odborník na IoT, Blockchain a alternatívne spôsoby nasadzovania AI analógovými čipmi.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Emil Stranianek

BRACKETS by TRIAD
Už vyše 10 rokov pôsobí ako projektový manažér v oblasti digitálnych technológií a online marketingu pre domáce aj medzinárodné projekty. Aktuálne vedie tím vývojárov v spoločnosti BRACKETS by TRIAD, kde sa snaží klientom pomáhať s digitálnou transformáciou, prinášať inovácie a vytvárať unikátne softvérové riešenia na mieru. Má bohaté skúseností s návrhom a implementáciou digitálnych riešení v odvetví real estate, financií a obchodu. V rámci webinárov zameraných na využitie umelej inteligencie sa snaží zdieľať svoje skúsenosti z klientských projektov. Poskytuje tiež cenné rady a tipy, ako efektívne využívať AI nástroje pri svojej práci a v biznise.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies