Staňte sa partnerom

ITAPA OPEN TALK: Technológie a zdroje pre zelenú budúcnosť

/ Prednáška
Kamil Šaško, Ministerstvo hospodárstva SR (pozvaný)

Emil Fitoš

ITAS
Po štúdiách a podnikaní strávil Emil Fitoš viac ako 20 rokov pracovného života v spoločnosti Siemens, neskôr v spoločnosti Atos. V roku 2014 sa stal generálnym riaditeľom Atos Slovensko a Česká republika. Pod jeho vedením bol Atos jednou z popredných spoločností na trhu s významným inovačným prínosom. 21. júna 2017 bol zvolený za prezidenta IT Asociácie Slovenska a funkciu obhájil aj v rokoch 2019, 2021 a 2023. Pôsobí ako poradca vlády SR a podpredseda Rady vlády SR pre digitalizáciu verejného sektora a jednotný digitálny trh. Dianie v digitalizácii Slovenska ovplyvňuje aj cez svoje zapájanie sa do aktivít Digitálnej koalície a Centra pre umelú inteligenciu AISlovakIA. Je generálnym riaditeľom Slovenského centra digitálnych inovácií (zná…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Norbert Kurilla

environmentálny diplomat a ekonóm
Norbert Kurilla - poradca prezidentky SR pre životné prostredie, energetiku, zmenu klímy a podnikateľské prostredie Environmentálny diplomat a ekonóm. Skúsený medzinárodný expert v oblasti tvorby politiky životného prostredia a zmeny klímy. Dlhoročný pracovník Ministerstva životného prostredia SR, kde pracoval aj ako generálny riaditeľ a neskôr štátny tajomník. Pôsobil v multilaterálnej diplomacii viac ako 8 rokov na Stálom zastúpení SR pri EÚ v Bruseli, bol slovenským zástupcom v riadiacej Rade Európskej environmentálnej agentúry a v súčasnosti je aj podpredsedom Výboru OECD pre zelený rast.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Oto Halás

SLOVGEOTERM a.s.
Absolvent katedry technických zariadení budov, odbor vykurovanie na SvF STU Bratislava a ICIEE (International Centre for Indoor Environment and Energy) na DTU (Technical University of Denmark, Kongens Lyngby, Dánsko). Celú pracovnú kariéru sa zaoberá využívaním geotermálnej energie najmä pre účely vykurovania budov a participoval na väčšine významných geotermálnych projektov na Slovensku. V súčasnosti ako riaditeľ spoločnosti SLOVGEOTERM a.s. pokračuje v rozvoji využívania geotermálnej energie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Kiča

enviromentálny expert
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies