Staňte sa partnerom

eFarmer - Farmer Communication Services for CAP

/ Prednáška

Projekt eFarmer, náš najdôležitejší úspech v oblasti zapojenia sa do výziev na podávanie EÚ projektov, pokračuje v pilotnej fáze v súlade so schváleným harmonogramom. Projekt je zameraný na poskytnutie pomoci pre poľnohospodárov pri získavaní podpory na plodiny a pôdu a na tvorbe štruktúrovaného informačného obsahu a ako taký vzbudil záujem nielen medzi roľníkmi z krajín Višegrádskej štvorky (V-4), ktoré sa zúčastňujú na projekte, ale tiež medzi roľníkmi z iných EU krajín a kandidátskych krajín.

Na projekte sa okrem spoločnosti Novitech, a.s. zúčastňuje 8 ďalších partnerov z krajín V-4. Primárnym prínosom projektu je vytvorenie systému pre Spoločnú poľnohospodársku politiku, ktorý zastrešuje služby pomoci vidieckym regiónom pri informovaní sa o možnostiach podávania žiadostí a ich príprave i realizácií. Internetizácia, elektronické podávanie žiadostí a elektronické služby zamerané na podporu rozvoja poľnohospodárskeho sektora v zaostalých regiónoch V-4 sa stanú doménou tohto projektu.

Milan Varga

Narodil sa v roku 1979, študoval na Fakulte elektrotechniky a informatiky, Technická univerzita v Košiciach, odbor informatika – informačné systémy a technológie. V roku 2005 začal pracovať vo firme Novitech ako IT konzultant a špecialista pre procesné riešenia a vývoj softvéru. Zúčastnil sa nasledovných projektov ako vedúci vývojového tímu, konzultant alebo člen tímu:eFarmer – komunikačné služby pre poľnohospodárov - systém podávania žiadostí SteelDeveloper – aplikácia technológie „smart client“ v priemyselnom podniku,PosyPro – podnikateľský portál Strednej Európy,EULobby.net Portal – európsky lobbystický portál,Euprojekt Portal – Process management. Pokračuje v štúdiu na Technickej univerzite v Košiciach, na Katedre počítačov a infor…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies