Staňte sa partnerom

ITAPA OPEN TALK

/ Prednáška

Vladimír Šucha

Zastúpenie Európskej komisie v SR
Vladimír Šucha je od roku 2022 vedúcim Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. V roku 2021 bol vyslaný EK do UNESCO v Paríži a predtým, od roku 2012, riadil vedecký a poznatkový servis Európskej komisie - Spoločné výskumné centrum. V rokoch 2006-2012 pôsobil ako riaditeľ na generálnom riaditeľstve pre vzdelávanie a kultúru EK. Pred príchodom do Európskej komisie bol na viacerých pracovných pozíciách spojených s európskymi a medzinárodnými politikami. V rokoch 2005-2006 zakladal Agentúru na podporu výskumu a vývoja v Bratislave. V rokoch 2000-2004 bol členom slovenského tímu, ktorý v Bruseli vyjednával vstup Slovenska do EÚ. Paralelne sa venoval vedeckej a pedagogickej práci na Slovensku a viacerých miestach vo svete. Publikoval viac a…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marian Uhrin

Múzeum SNP v Banskej Bystrici
Je absolventom Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Od roku 2005 pracuje v Múzeu Slovenského národného povstania v Banskej Bystrici. Venuje sa problematike výzbroje a techniky slovenskej, povstaleckej armády a tiež partizánskym jednotkám. K uvedenej problematike publikoval viacero vedeckých štúdií a odborných článkov. Je autorom a spoluautorom monografií II. slovenská partizánska brigáda M. R. Štefánika a Turiec, Slovenské národné povstanie 1944, či Pluk útočnej väzby 1944.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Trnka

Gerulata Technologies
Michal je skúsený líder a manažér s dvadsaťročnými skúsenosťami v oblasti kybernetickej bezpečnosti a vývoja softvéru. Pred založením Gerulata Technologies v roku 2020 Michal pracoval na viacerých vedúcich pozíciách, vrátane viac ako 10 rokov ako CMO v ESET, svetovom lídrovi v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Michal má magisterský titul z obchodnej administratívy na Oxfordskej univerzite.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies