Staňte sa partnerom

1on1: Rozvoj moderných služieb prevádzkovaných v hybridnom cloudovom prostredí

/ Prednáška
Skupina ČEZ sa v r. 2020 rozhodla pre digitálnu transformáciu svojich služieb. Do 2 rokov dokázala zaviesť viac ako 140 aplikácii do cloudového prostredia. Súčasťou zavádzania cloudových služieb bola aj tvorba zásad pre písanie a prevádzku kontajnerových aplikácii. 

Moderuje: Patrik Plachý, RED HAT
Hosť: Lukáš Záruba, ČEZ ICT Services, a.s.

VIDEOZÁZNAM

Patrik Plachý

RED HAT
Patrik Plachý začal ako vývojár v C a potom v C ++, Pascal a Python. Neskôr programoval moduly pre Oracle Database a prešiel k návrhu kódu pre Backendy. Pomáhal zákazníkom zavádzať Enterprise systémy a v posledných rokoch sa zameriaval na systémy Linux, práce s Clusterware a High Availability. V súčasnej dobe je zamestnaný ako Senior Solution Architect v Red Hat, kde sa špecializuje na oblasť kontajnerového vývoja a jeho nasadenia pre zákazníkov v ČR a SK.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Lukáš Záruba

ČEZ ICT Services, a.s.
Mezi klíčové kompetence Lukáše patří především provoz a rozvoj v oblasti externích (public) cloudových služeb, zabývá se také vybudováním, provozem a rozvojem privátního cloudu, DevOps nástrojů pro SKČ, a v neposlední řadě řídí tým architektů a stará se celkově o provoz a rozvoj monitoringu. Své bohaté znalosti a zkušenosti sbíral a využívá při programování a řízení provozu pro státní správu (CSVŠ, MŠMT), a odborném působení ve společnostech jako GE Capital Multiservis, GE Capital Bank, GE Money Bank a MONETA. Své specializace využívá také ve společnosti ČEZ ICT Services, a.s., kde se na pozici Enterprise Architect zabývá vybudování nového korporátního DC, přechodem na automatizaci a budování infrastruktury jako kódu a obecně privátním c…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies