Staňte sa partnerom

Hostia "ITAPA OPEN TALK: Vojna na Ukrajine a kybernetická bezpečnosť"

/ Prednáška
Mstislav Banik, eServices Development Directorate, Ministry of Digital Transformation of Ukraine
Rastislav Janota, NBU 
Robert Lipovsky, ESET

VIDEOZÁZNAM

Rastislav Janota

NBÚ
Má viac ako 20 rokov skúseností s IT a telekomunikačným sektorom. Počas jeho profesionálnej kariéry zastával viaceré expertné a top manažérske pozície v oblasti ICT a kybernetickej bezpečnosti ako v súkromnej sfére tak v štátnej správe, ako na Slovensku tak v rôznych štátoch v zahraničí. Od 1.9.2023 pôsobí ako špeciálny vyslanec NBÚ pre kybernetickú bezpečnosť na zastupiteľskom úrade Slovenskej republiky vo Washington, D.C., USA.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Robert Lipovský

ESET
Robert Lipovský je Senior Malware Researcher v spoločnosti ESET so 14-ročnými skúsenosťami s výskumom škodlivého kódu a širokým spektrom odborných znalostí, ktoré zahŕňajú cielené útoky typu APT, kyberzločin, ako aj výskum zraniteľností. Vedie tím výskumníkov, ktorý, okrem iného, odhalil ako sa udiali prvé kyberútoky vedúce k masovému výpadku elektriny, či pôvod epidémie NotPetya – kyberútoku, ktorý spôsobil historicky najväčšie škody na celom svete. O takýchto objavoch pravidelne publikuje v odborných ako aj mainstreamových médiách a prezentuje na bezpečnostných konferenciách, ako napríklad RSA, či Black Hat. Taktiež prednáša vysokoškolským študentom a vedie predmet Základy Reverzného Inžinierstva na Slovenskej Technickej Univerzite…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Mstyslav Banik

Ministerstvo digitálnej transformácie, Ukrajina
Mstyslav má na starosť riadenie vývoja a implementácie digitálnych dokumentov v Diia, ako aj reengineering, spúšťanie nových služieb na webovom portáli Diia a v mobilnej aplikácii Diia.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies