Staňte sa partnerom

DISKUSIA na tému trendov v technológiách kybernetickej bezpečnosti

/ Prednáška
Diskusiu moderuje Matej Šalmík, NBÚ.

VIDEOZÁZNAM



 

Ondrej Krajč

ESET
Vyštudoval na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, kde sa zaoberal návrhom metropolitnej optickej siete a dopredným zabezpečením dát. Do spoločnosti ESET nastúpil v roku 2008 ako technical support engineer, zodpovedný za implementácie a optimalizáciu antivírusového riešenia pre veľkých zákazníkov. Momentálne pracuje na pozícii technical pre-sales representative. Jeho hlavnou náplňou je publikačná a prezentačná činnosť, ako aj konzultačné poradenstvo pri veľkých implementáciách bezpečnostných produktov ESET.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Tomáš Mydliar

Dell Technologies
Od roku 2014 pôsobí v spoločnosti Dell Technologies na pozícii manažéra pre kľúčových klientov s dôrazom na digitálnu a IT transformáciu v prostredí verejnej správy. Za svoj kariérny život pracoval na viacerých pozíciách - manažérskych, obchodných a technických v oblasti informačných technológií a telekomunikácií (EMC, Oracle, Sun Microsystems, Logica, Orange, Gemalto a Astra Mobile), na Slovensku, alebo v zahraničí (Kanada, Rusko a Česká republika). Má skúsenosti s korporáciami, strednými podnikmi aj start-up spoločnosťami. Pevne verí v ľudský progres, sebadisciplínu a koncept "kaizen".
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Tomáš Michaeli

VMware
Riadi tím kľúčových inžinierov v Českej republike, na Slovensku a v regióne MEE od roku 2020. Posledných päť rokov pracoval na pozícii solution architect, kde sa zaoberal využitím kontextu aplikácií a platforiem pre realizáciu vysoko odolného, ​​škálovateľného, ​​adaptívneho zabezpečenia a zhody v cloudových a softvérovo definovaných dátových centrách. Podieľal sa na regionálnych projektoch u zákazníkov v OTP Bank, O2, Y-Soft, SkyToll, DHL a PSE. Má viac ako šestnásť rokov predpredajných skúseností so špičkovými predajnými tímami v teritóriu CEMEA a MEE vrátane globálnych zákazníkov. Za tím MEE NSX obdržal ocenenie CEMEA FY19 Innovation Award na VMware Worldwide Kickoff. Pred nástupom do spoločnosti VMware pôsobil deväť rokov ako špec…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ján Vaľo

LYNX
IT bezpečnostný konzultant s viac ako 20-ročnými skúsenosťami v IT a 15-ročnou špecializáciou na IT bezpečnosť. Počas týchto rokov pracoval ako špecialista na technológie/produkty, dizajnér/konzultant/architekt bezpečnosti IT na projektoch rôznych veľkostí od malých technologických implementácií až po budovanie komplexnej bezpečnosti vo vládnom/podnikovom meradle DC, v rôznych nastaveniach – od špecialistu na technológie až po architekta celkovej bezpečnosti. V spoločnosti LYNX momentálne vedie malý tím bezpečnostných architektov a inovátorov. Bol ocenený ako VMware vExpert 2020. Špecializácie: sieťová bezpečnosť, analýza zložitých podnikových sietí a sietí dátových centier, navrhovanie, tvorba a nasadzovanie komplexných bezpe…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Juraj Belko

FORTINET
Juraj Belko, s viac ako dvadsiatimi rokmi profesionálnych skúseností, je bývalý programátor, systémový inžinier, konzultant a penetračný tester, ktorý pracoval na širokej škále projektov, čo mu umožnilo nadobudnúť hlboké znalosti v oblasti zabezpečenia IT systémov.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies