Staňte sa partnerom

DISKUSIA: Reforma zdravotníctva

/ Prednáška
DISKUSIA
paneloví spíkri
Peter Ferjančík, MZ SR
Martin Kultan, Dôvera zdravotná poisťovňa
Marian Šóth, Asociácia súkromných lekárov

VIDEOZÁZNAM


 

Martin Kultan

Dôvera zdravotná poisťovňa
Ing. Martin Kultan ukončil v roku 2002 vysokoškolské vzdelanie na Ekonomickej fakulte v Bratislave, odbor medzinárodné podnikanie. V rokoch 2003-2005 pôsobil vo Vzájomnej zdravotnej poisťovni Dôvera. Záver roka 2005 ho zastihol na odbore medzinárodných vzťahov a zúčtovania na Úrade pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Od r. 2006 v Dôvere postupne viedol oddelenie poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, neskôr odbor nákupu zdravotnej starostlivosti a napokon až do novembra 2010 riadil celý úsek nákupu zdravotnej starostlivosti a zároveň bol členom predstavenstva. Od novembra 2010 do februára 2012 zbieral skúsenosti v štátnej zdravotnej poisťovni, kde pracoval ako expert a riaditeľ sekcie nákupu zdravotnej. Z nej sa opäť vrátil do …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marián Šóth

Asociácia súkromných lekárov SR
MUDr. Marián Šóth je prezidentom ASL SR od roku 2015, ktorá aktívne zastupuje záujmy ambulantného sektora naprieč celým spektrom odborností v rámci slovenského zdravotníctva. Sám prevádzkuje ambulanciu v oblasti všeobecného lekárstva pre dospelých viac ako 20 rokov. Asociácia súkromných lekárov SR je členom Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR, Európskej únie všeobecných lekárov (UEMO) v krajinách Európy a EANA - Európska pracovná skupina špecialistov v ambulantnom sektore.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Ferjančík

Ministerstvo zdravotníctva SR
Pôsobí 17 rokov v oblasti štátnej správy a sektoru zdravotníctva. Má bohaté skúsenosti v oblasti finančného manažmentu, projektového riadenia, krízového manažmentu, rozpočtovania a riadenia ľudských zdrojov. Počas rokov 2014-2020 pôsobil ako riaditeľ Odboru národných a medzinárodných projektov a následne ako generálny riaditeľ Sekcie európskych programov a projektov MZ, kde riadil a koordinoval implementáciu investičných projektov nemocníc ako i systémových opatrení v sektore zdravotníctva. Ako generálny tajomník služobného úradu MZ SR sa aktívne podieľa na tvorbe zdravotných politík a reformnej agende rezortu.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies