Staňte sa partnerom

Ako je „Software = Security“ koncept od spoločnosti Checkmarx implementovaný v ére Dev-Sec-Ops (dostupné len v anglickom jazyku)

/ Prednáška
Organizácie na celom svete sú na stabilnej ceste k prijatiu zásad DevOps v rámci vývoja softvéru a prevádzkových procesov. Organizácie zaoberajúce sa vývojom softvéru si začínajú čoraz viac uvedomovať, že prijatie základnej verzie DevOps nie je nikdy úplné, pokiaľ neobsahuje zásadné prvky softvérovej bezpečnosti. Čo znamená „softvér = bezpečnosť“? Prečo stále viac a viac profesionálov v oblasti softvéru, DevOps a bezpečnosti adoptuje DevSecOps vo svojich firmách a ako to vlastne robia?
 

Moshe Lerner

Checkmarx
Pracuje ako SVP stratégie produktov a rozvoja spoločnosti v Checkmarx už viac ako 10 rokov. Celkovo má rozsiahle výkonné a odborné skúsenosti na rôznych pozíciách v softvérovom priemysle, ktoré nazbieral v rôznych častiach sveta, vrátane USA a Európy. Získal bohaté skúsenosti s vývojom produktov a projektov pre zákazníkov z rebríčka Fortune 500, ako sú International Paper, UBS, Siemens, IBM či Accenture. Pôsobil ako výkonný pracovník v oblasti dodávok, riadenia produktov a rozvoja podnikania pracujúcich pre spoločnosti ako Sapiens (Nasdaq: SPNS), viceprezident pre dodávku do Ameriky a na ItemField (získaný spoločnosťou Informatica) a tiež ako viceprezident pre správu produktov a rozvoj podnikania EMEA. Je držiteľom titulu B.S.C. v oblast…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies